Filmetric nas je skoro redovno obaveštavao šta vredi, a šta ne  treba pogledati u bioskopu. Bile su to uvek upotrebljive analize i dobre preporuke.
Malaino piše prekrasno, ali retko. Isuviše retko, pa zato nije ni ušla u knjigu. Šteta.
 
Vlakovodja dotiče teme koje su drugima teške i razvija o njima kvalitetnu diskusiju. Navodi na dublja razmišljanja.
Lilian Q -itekako ume da piše kad hoće. Nju videti na blogu je kao naći runolist. Šteta.
Mssams -razmišlja uglavnom za svoju dušu, malo se druži na blogu, a ima šta da kaže. Treba tek da raširi krila.
Beliocnjak je ranije bio jako redovan na blogu, pisao šarmantna putovanja sa casper. Onda je nestao i pojavio se kraće vreme, zatalasao i preselio se na wordpress.com. Ne može bez ovog bloga i redovno prati sve što se dešava.
VukPanonski kad hoće, itekako ume da piše. Ranije je donekle imao komunikaciju na blogu, sada uopšte ne,  posle nekih ličnih iskustava, ali i dalje povremeno ima šta da se pročita kod njega.
Traveler81 je unela malo pozitivne dramatike, s njom smo iščekivali rezultate vantelesne oplodnje, pa se radovali kad je zatrudnela i sada pratimo tok trudnoće. Jako lep način da  dobiju volju oni koji do sada nisu uspeli u takvim nastojanjima.
Purplemind doleti, ostavi duboke stihove i razmišljanja i nestane. Bilo bi lepo da je redovniji.
Goldeneye ume da postavi prave teme i pitanja. Uz malo rada na svom blogu mogla bi da bude još čitanija.

Na ovom blog servisu ima jaaaaako mnogo blogova. Nije moguće pisati o svima, neku dalju analizu prepuštam drugima koji prate redovno pisanja na blogu. Neka ne zamere oni koje nisam pomenula, a zaslužuju. Ne bih da dosadim, sedam nastavaka je više nego dovoljno za podsećanje šta je ko uradio na blogu u 2011. Nastavićemo analize u novembru-decembru 2012, ako ne bude obećanog smaka sveta Smile