Grlica se nakon opravdanog odsustva vratila na svoj blog „Uspomena“ i u blogersko društvo sjajnim učešćem u knjizi „Ulicama Blogograda“. Očekuje se da osveži neke stare dobre običaje na blogu, kao što je Blog Oskar.
Phedredelaunay
je bila jedna od najjačih pripovedača bloga do pojave mandraka. Dugo je odsustvovala i verujem da se iznenadila što ovde nije zaboravljena.
Bealiever
je jedna od doajena bloga, kad je tu veoma je zapažena i po sadržaju postova i po komentarima, ali nažalost češće nije bila na svom blogu nego što bi nas obradovala nekom lepom pesmom.
Ivica Milaric
piše veoma interesantno i čitani su delovi njegovog romana i priče, jedino se nije uključio u život bloga i malo čita druge.
Marcetic
objavljuje bisere mudrosti, za svoju i našu dušu, bez komunikacije  sa drugima po blogu. Do sada sam primetila da je samo jednom ostavio nekome komentar!
Lora1
lepo piše i  razmišlja, a na blogu daje jako lepe komentare. Malo se svađa sa znakovima na tastaturi, možda je vreme da joj nađemo novu

Dalia je počela s lepim izveštajima iz kućne radionice i razmišljanjima na razne teme  i za kratko vreme našla svoje mesto na blogu.

Lady88 je dugo bila urednik za lepo i šarmantno, a zatim je rešila da nas sve raznežuje izveštajima iz trudnoće. Biće sjajna mama, osećam.

BeladonaM je, za nepoznavaoce, svemirski oblik anaM. Kad anaM hoće da nam kaže da smo pali s Marsa, pošalje beladonaM da nam to diplomatski saopšti. Ko joj se zameri, ima šanse da ga pretvori u kaktus (njena omiljena osveta).

Izabella voli ljubavne teme i muzičke priloge, a retko ulazi u življu komunikaciju.
Ekscentricnoluda
povremeno iznenadi odličnim pisanjem, pa onda samo nestane.
Talas
je  inventivnim postovima obeležio naš blog, ali nakon što je svima pomogao u doterivanju  blogova, rešio je da digne sidro i ukotvi se na wordpress.com. Otada je Putnik u prolazu.
Janafrank
voli da razmišlja na razne teme i da razmenjuje mišljenja sa drugima na blogu.
3msc
se za kratko vreme stabilno ukotvila ovde i počela da daje svoj veoma lep doprinos kvalitetu bloga.
Mcdreamy
ima problem cveta u korovu. Često je odustajao od bloga, ali bi se vratio, verovatno se sećajući koliko je ovde lepo prihvaćen.
Hartofilax
je kao kometa, proleti s nekom dubokom pesmom, razmeni komentarče-dva i nestane do sledeće pauze u učenju.