[ Knjiga Blogograda ] 16 Decembar, 2011 13:31
E pa dragi moji  Blogograđani, dokazali ste da ste tim snova. Ekipa  s kojom ništa nije nemoguće.  Prva knjiga je tu. „Ulicama Blogograda“ biće najlepši poklon koji će autori darivati dragima za Novu godinu - kako je poželeo marcotespi, a Suky se potrudio da mu želju ispuni. Posle promocije nismo mogli da se rastanemo, a oni koji su morali da odu, žalili su što nisu mogli da još ostanu. Gladni druženja, gladni pozitivnosti kojom je odisalo naše veče. Oni koji nisu stigli da se uključe u stvaranje prve knjige, spremni su za drugu.  Stepskivuk je dao ideju da osnujemo blogerski književni klub. Za ime je lako, Blogograd,  sad mi još samo kažite da li biste voleli da blogeri sa blog.rs imaju svoj književni klub u kojem bi se sastajali naprimer jednom mesečno, čitali svoje radove, bodrili, dogovarali o sledećim zajedničkim i pojedinačnim književnim projektima? Mikrofon je vaš!
mikrofon 
[ Knjiga Blogograda ] 15 Decembar, 2011 13:42

...Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta, lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada...
I kada se te osobe  sretnu i njihovi pogledi se ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj... i samo postoji taj trenutak..."(Paulo Koeljo- "Alhemičar")

Kad neka žena kupuje mušku košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla, onda je udata.  Ako pri tome peva, ona je i prvo i drugo (Salvador Dali)

Postoji samo jedna sreća u životu, a ona se sastoji u tome da čovek voli i da bude voljen (Žorž Sand)

Ljubav je stvar osećanja, a ne volje. Ne mogu voleti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost (Kant)

Nikada nemamo dovoljno vremena za one koji nas vole, već samo za one koje mi volimo (Spinoza)

Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje (Pikaso)


Plašljivi prijatelj strašniji je od neprijatelja, jer neprijatelja se bojiš, a u prijatelja se uzdaš (Lav Tolstoj)

Najbolje piće na svetu je kada čovek ne pusti zlu reč koja mu je u ustima, nego je proguta (Muhamed)

Bila je nemoguća misija sakupiti posvete svih prisutnih 16 blogera autora na promociji knjige "Ulicama Blogograda". Jupiiii, imam ih sve! A preostalo troje imaće ljupki zadatak da mi se potpiše na prvom susretu! Ovako je govorila tanjanakic, uživajte!

 

[ Knjiga Blogograda ] 13 Decembar, 2011 15:22

Neću pričati o promociji fenomenalne knjige "Ulicama Blogograda". Neću, jer od sreće nisam spavala noćas, a idem na posao. Neću, jer je cela ekipa bila fantastična i bacila je u zasenak sve ranije promocije. Dragi moji Blogograđani, ponosim se vama!
Hvala za veliku pomoć blogerima vesela, razmisljanka, impresija, suncica, annasa2n, nena58 i baddancer!

[ Knjiga Blogograda ] 09 Decembar, 2011 13:23

I još malo pa će biti. Knjiga "Ulicama Blogograda" je u rukama i danas je predstavljena u jutarnjem programu na TV Kopernikus. Šira javnost je obaveštena u čemu je posebnost te knjige i njena originalnost. Postavljena je prezentacija na you tube zaslugom tanjanakic. Vežite se, polećemo!

s aknjigom 

[ Knjiga Blogograda ] 05 Decembar, 2011 23:23

I bliži se taj čuveni dugo čekani dan. Svi znate vaše zadatke, svečana garderoba je spremna, specijaliteti se mese i piće je spremljeno. Knjige će biti gotove na vreme. Svako je u timu završio svoj deo zadatka. Pozvan je svako ko je trebao da bude pozvan. U utorak će biti ovde mnogo izveštaja o tome kako je bilo. Nadam se da će priče biti vedre i pune zadovoljstva. Da, bliži se istorijska promocija prve knjige 19 pisaca blogera "Ulicama Blogograda" čiju je recenziju napisala anam.  Promociju ću najaviti na TV Kopernikus  u petak 9.12.u 10,45 u jutarnjem programu.  Neka nam je sa srećom!

Ulicama Blogograda