[ Blog ] 30 Novembar, 2011 23:43

Grlica se nakon opravdanog odsustva vratila na svoj blog „Uspomena“ i u blogersko društvo sjajnim učešćem u knjizi „Ulicama Blogograda“. Očekuje se da osveži neke stare dobre običaje na blogu, kao što je Blog Oskar.
Phedredelaunay
je bila jedna od najjačih pripovedača bloga do pojave mandraka. Dugo je odsustvovala i verujem da se iznenadila što ovde nije zaboravljena.
Bealiever
je jedna od doajena bloga, kad je tu veoma je zapažena i po sadržaju postova i po komentarima, ali nažalost češće nije bila na svom blogu nego što bi nas obradovala nekom lepom pesmom.
Ivica Milaric
piše veoma interesantno i čitani su delovi njegovog romana i priče, jedino se nije uključio u život bloga i malo čita druge.
Marcetic
objavljuje bisere mudrosti, za svoju i našu dušu, bez komunikacije  sa drugima po blogu. Do sada sam primetila da je samo jednom ostavio nekome komentar!
Lora1
lepo piše i  razmišlja, a na blogu daje jako lepe komentare. Malo se svađa sa znakovima na tastaturi, možda je vreme da joj nađemo novu

Dalia je počela s lepim izveštajima iz kućne radionice i razmišljanjima na razne teme  i za kratko vreme našla svoje mesto na blogu.

Lady88 je dugo bila urednik za lepo i šarmantno, a zatim je rešila da nas sve raznežuje izveštajima iz trudnoće. Biće sjajna mama, osećam.

BeladonaM je, za nepoznavaoce, svemirski oblik anaM. Kad anaM hoće da nam kaže da smo pali s Marsa, pošalje beladonaM da nam to diplomatski saopšti. Ko joj se zameri, ima šanse da ga pretvori u kaktus (njena omiljena osveta).

Izabella voli ljubavne teme i muzičke priloge, a retko ulazi u življu komunikaciju.
Ekscentricnoluda
povremeno iznenadi odličnim pisanjem, pa onda samo nestane.
Talas
je  inventivnim postovima obeležio naš blog, ali nakon što je svima pomogao u doterivanju  blogova, rešio je da digne sidro i ukotvi se na wordpress.com. Otada je Putnik u prolazu.
Janafrank
voli da razmišlja na razne teme i da razmenjuje mišljenja sa drugima na blogu.
3msc
se za kratko vreme stabilno ukotvila ovde i počela da daje svoj veoma lep doprinos kvalitetu bloga.
Mcdreamy
ima problem cveta u korovu. Često je odustajao od bloga, ali bi se vratio, verovatno se sećajući koliko je ovde lepo prihvaćen.
Hartofilax
je kao kometa, proleti s nekom dubokom pesmom, razmeni komentarče-dva i nestane do sledeće pauze u učenju.

[ Blog ] 30 Novembar, 2011 11:59
Pokušaću da ne preskočim nikoga ko je ostavio traga na blogu u 2011., otprilike redom pojavljivanja ovde. Nastavljam blog analizu.
Muckos je pokazala popriličnu raznovrsnost u postovima, iako je preovlađivala tema ljubavi koja je čardak ni na nebu ni na zemlji. Kao komentator umela je da bude veoma maštovita.
Zvezdatvoja je toplinom i ljubavlju obojila blog. Nije dovoljno često tu, ali kad jeste, ljubav je tema broj 1,2 i 3.
Tanjanakic voli da životu priđe s neke druge strane s koje obično ne gledamo ljude i događaje. Svoje nesvakidašnje uglove gledanje lepo je prezentovala u knjizi „Ulicama Blogograda“.
Krasiva je mudar momak koji ume da posmatra i razmišlja, takođe i da konstruktivno vodi diskusiju  na svom i na drugim blogovima.
Vilabezkrila je dugo bila bez krila,  a otkad ih je ponovo našla, ovde je postala retka pojava.
Persefona se pojavila kao meteor, nestala i ponovo uletela u atmosferu bloga. Specifičnim koloritom obojila je blog i njegovu knjigu „Ulicama Blogograda“.
Spinner se za kratko vreme pokazala kao neko ko ume da napiše veoma raznovrsne postove na brojne teme. Takođe lepo učestvuje u blog-diskusijama.
Mimche, naša muzička nada, pokazala je mnogo više mudrosti nego što odgovara godinama. Dobronamerna i čista duša bloga.
Suncica je prikazala sve muke samohrane majke i način  na koji se s time nosi i sinom ponosi.
Annasa2n je dugo komentarisala kao anna, njeni komentari su bili vredni mali postovi, pa smo je konačno ubedili i da se raspiše u okvirima svog bloga. Sad će nam svima biti lepše!
 Nastaviće se...