Tek kad sam rešila da prelistam sve mesece ove godine, shvatila sam koliko su bogata naša blogerska druženja. Želite li da vas podsetim?

Januar 2011. istorijski trenutak, sedam blogera pisaca (suky, unajedina, tanjanakic, krilaandjela, stepskivuk, vesela, tanjana) predstavilo se uvaženom književnom klubu i pobralo aplauze, a osma (malaino) je malo kasnila i ostavila svoj debi za drugi put.

Februar-uprkos zimi, blogsladoledijade su nastavljene na dva već svima poznata mesta. Anam i ja smo pazile da se blogerska vatrica ne ugasi Kiss

Mart je obeležila kuglof fešta. Bez Mire kuglof malo ko bi se setio tog divnog starinskog kolača. Nekoliko blogera uspelo je da je "spotakne" u Zemunu i posle se danima sladilo kuglofom.

April je bio u znaku baddancer i obećanog pa realizovanog valcera na balu. 

bal

Maj smo propustile didiland i ja da se vidimo. Ali nismo omanule unajedina, domacica, anam  i ja u sistematskom sladoledoprobavanju.

Zabran 

Jun je bio izdašan. Upoznala sam dobrog duha duh casper sa osećajem da sam mnogo bogatija posle tog susreta. Pricalica je priredila praznik lepe reči svojom promocijom u čijoj realizaciji je učestvovalo osam blogera, uključujući moju malenkost.

Angelina 

promocija pricalice 

Jul mi je doneo Gali, blogerku raskošne imaginacije, čiji prelepi video krasi moj blog.

Avgust je bio u znaku Sremskih Karlovaca i susreta uigrane ekipe (unajedina, suky, impresija i ja) sa Mirom kuglof i mesecinom. Gasstrocity je želeo, ali je bio sprečen da nam se pridruži.

Karlovci

Septembar smo obeležili suky i ja posetom starim dragim mestima.Valjevo 

Oktobar je doneo Kazablanku. Ne, nisam putovala, Kazablanka u vidu razmisljanke stigla je kod mene.  Samo se bojim da će mi nešto zauvek zapamtiti. Toliko smo se zabrbljale - da joj nisam dala sladoled!!!Kazablanka 

Novembar je u krilo starog kluba i blogersko društvo vratio biljanak. Odmah smo se prepoznale vizuelno i ljudski. Kao da se oduvek znamo.

ptice
 

Decembar će biti deo istorije. Godina je počela prvim pojavljivanjem blogera među ozbiljnim piscima, a završiće se predstavljanjem knjige "Ulicama Blogograda", jedinstvenog poduhvata u kojem učestvuje 19 blogera. Posle promocije blogerski susreti će biti još češći i sadržajniji.

Ulicama Blogograda