[ Humor ] 29 Novembar, 2011 16:05

 Tito

Drugovi i drugarice, samo da provjerim da li ste na svom radnom mestu. Da sam ja živ sada bi bili kod kuće i to par dana !!!!
Sretan vam 29. Novembar!

 Titov potpis

[ Blog ] 29 Novembar, 2011 11:10

Pokušaću da ne preskočim nikoga ko je ostavio traga na blogu u 2011., otprilike redom pojavljivanja ovde. Nastavljam blog analizu.

Razmisljanka je u rekordno kratkom roku uspela da se nametne kao dragoceni sagovornik po svim temama, rame za plakanje i ona koja razumnim savetima vraća mnoge u ravnotežno stanje. Specijalizovala se za razmišljanja o raznim temama, za putopise iz posebnih uglova i postove o dragom kamenju.

Merkur ume da nam pokaže svet oko nas drugačijim nego ga većina vidi, nekako humanijim i toplijim pogledom na sve oko nas. Njeni postovi su često prava mala remekdela ljudskosti.
Mediterraneo-
hm, niko ne zna ko je on.  Na svom blogu otkriva samo da voli crnokose žene i mediteranske ugođaje,  ceni inteligentnu diskusiju, ali samo kao gost  na drugim blogovima. Rado doprinosi dobroj atmosferi na blogu. Dopisujuje se s nekom tajnovitom damom  čim ima  non stop zaključane komentare. Veoma originalno, moram priznati.
Marcotespi 
je ove godine promenio toliko identiteta da je uspeo i samog sebe da zbuni. Kao marcoantonie je slamao srca, kao spider i tezej mudrovao, one druge neću pominjati, ali se konačno uozbiljio i počeo da PIŠE kao marcotespi, pa ga je knjiga „Ulicama Blogograda“ primila raširenih ruku.
Baddancer
je iznenadio blog, naročito blogerke, predivnim plesnim postovima. Na balu je pokazao da zna da pleše, a  ne samo da teoretski pristupa plesu. Umeo je da pravim izborom plesa razvedri blog.
Anagram-bezimena-hidrogen,
žena naizgled sa nekoliko lica, obučena u ljubav i crveno, na svim svojim blogovima uglavnom je pisala o raznim pojavnim oblicima ljubavi.
Biljanak
se pojavila niotkuda,  tražeći svoj davno izgubljeni klub, stidljivo počela da piše pa se razmahala. Iskusan pisac, brzo je uspela da stekne redovnu čitalačku publiku. Samo se po sebi razume da će se pokloniti  na promociji „Ulicama Blogograda“.
Ancisal
voli crveno, gibanicu i suočavanje mišljenja. Ne znam šta od toga više voli, ali njen blog strastveno obojen raznim temama o kojima ne priznaje kratak komentar bez stava. „Ulicama Blogograda“ ponosi se što je ona u njoj.

Nastaviće se...