Pokušaću da ne preskočim nikoga ko je ostavio traga na blogu u 2011., otprilike redom pojavljivanja ovde. Nastavljam blog analizu.
Muckos je pokazala popriličnu raznovrsnost u postovima, iako je preovlađivala tema ljubavi koja je čardak ni na nebu ni na zemlji. Kao komentator umela je da bude veoma maštovita.
Zvezdatvoja je toplinom i ljubavlju obojila blog. Nije dovoljno često tu, ali kad jeste, ljubav je tema broj 1,2 i 3.
Tanjanakic voli da životu priđe s neke druge strane s koje obično ne gledamo ljude i događaje. Svoje nesvakidašnje uglove gledanje lepo je prezentovala u knjizi „Ulicama Blogograda“.
Krasiva je mudar momak koji ume da posmatra i razmišlja, takođe i da konstruktivno vodi diskusiju  na svom i na drugim blogovima.
Vilabezkrila je dugo bila bez krila,  a otkad ih je ponovo našla, ovde je postala retka pojava.
Persefona se pojavila kao meteor, nestala i ponovo uletela u atmosferu bloga. Specifičnim koloritom obojila je blog i njegovu knjigu „Ulicama Blogograda“.
Spinner se za kratko vreme pokazala kao neko ko ume da napiše veoma raznovrsne postove na brojne teme. Takođe lepo učestvuje u blog-diskusijama.
Mimche, naša muzička nada, pokazala je mnogo više mudrosti nego što odgovara godinama. Dobronamerna i čista duša bloga.
Suncica je prikazala sve muke samohrane majke i način  na koji se s time nosi i sinom ponosi.
Annasa2n je dugo komentarisala kao anna, njeni komentari su bili vredni mali postovi, pa smo je konačno ubedili i da se raspiše u okvirima svog bloga. Sad će nam svima biti lepše!
 Nastaviće se...