[ Humor ] 08 Decembar, 2009 11:14

Putnik na zadnjem sedištu bio prvi put u gradu i svidela mu se neka crkva pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurla, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na trotoar, jedva izbegne pešake i zaustavi auto tek santimetar ispred izloga!
Nekoliko sekundi sve je utihnulo, a onda će vozač: "Slušajte, da to niste više nikad uradili. Nasmrt ste me preplašili!"
Na to će putnik: "Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U Vašem gradu vas verovatno često pljačkaju!"
Vozač: "Ma oprostite Vi meni, nije Vaša greška, zaista. Danas radim prvi dan kao taksista. Proteklih 20 godina vozio sam mrtvačka kola!"

Posle 20 godina braka, jedne večeri leže u krevetu muž i žena. Odjednom žena oseti da je muž počeo da je dodiruje kao što već odavno nije. Gotovo se naježila, dok su joj njegovi prsti klizili po vratu, po leđima, ramenima i opet po vratu, povremeno je ruka kliznula preko grudi, za trenutak se zaustavila malo niže od pupka.
Nastavljala je po unutrašnjoj stani njene leve ruke, polako kliznula opet preko grudi i sa strane se spustila do zadnjice, i nastavila po nozi do njenih kolena. Odjednom se zaustavio, okrenuo na drugu stranu i počeo da gleda TV. Pošto je žena postala jako uzbuđena, maznim glasom ga je pitala: " To je bilo neverovatno... zašto si stao?"
Muž odgovori:" Našao sam daljinski! "

U Njujorškoj cvećari: "Pošaljite cveće ženi koju volite... Kad ste već tu, ne zaboravite ni suprugu!"
 U izlogu optičara u Čikagu: "Ako ne vidite ono što želite, došli ste na pravo mesto."
Na zidu automehaničarske radionice: "Vozite tako da vam vozačka dozvola istekne pre nego život!"
 U izlogu restorana u Glazgovu: "Traži se pomoćni radnik da pere sudove i dve konobarice."
 U molerskoj radnji: "Popravljamo sve što ste uradili po 'Sam svoj majstor' principu."
 U fotografskom ateljeu: "Mračna komora za ljubavnike. Sve se razvija brzo."
 Na kraju šlepera:"Ovo je moj kraj. Nemojte da bude i vaš."
 Na WC-u: "Zbog popravka kotlića, prostorija će biti zatvorena u ponedeljak. Obavite danas sve što možete!"
 U mlekari u Helsinkiju: "Danas nema mleka. Pod danas mislim sutra, jer sam ovo napisao juče."
 U pariskoj krčmi:"Pijanci koji izlaze dok se soba vrti, čine to na sopstveni rizik."
 Na oglasnom stubu u Kopenhagenu: "Prodaje se pekara. Velika peć. Sadašnji vlasnik je u njoj već sedam godina."
 

[ Lepota ] 07 Decembar, 2009 10:47

Da li je neko jeo zastave? Ne? Zanimljivo. A meni se baš jedu ove zastave.
Grčka

Brazilska

Švajcarska

Italijanska

Francuska

Ko će mi se pridružiti?

[ Humor ] 06 Decembar, 2009 09:37
Muškarac je došao kući s posla i pronašao troje svoje dece napolju u dvorištu, još u pidžamama, blatnjave, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane  po celom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće takođe, a nigde nije bilo psa. Ušavši u kuću, pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida.Televizor je radio na najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudopera je bila nakrcana prljavim posuđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa peska. Brzo je krenuo na sprat preskačući preko hrpa igračaka i odeće. Tražio je
ženu baš zabrinut; sigurno joj se nešto dogodilo! Iz kupatila je tekao potočić. Zavirio je unutra i video hrpe mokrih peškira, voda je tekla iz lavaboa, a u kadi je bila prljava voda prepuna pene. Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni celim kupatilom. Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmejala mu se i pitala ga kako mu je bilo na poslu. Gledajući je u neverici,  pitao ju je: "Što se ovde dogodilo danas??"
Ona se opet nasmejala i rekla: "Znaš kada svaki dan dođeš nervozan sa posla i izdereš se na mene, što si radila po celi dan?!
On kaže: "Znam!"
"E, pa danas to nisam radila!" reče ona i nastavi čitati.
[ Moje pesme ] 05 Decembar, 2009 09:47

Da mi je
prošetati rivom,
borove mirisati,
masline videti.

Da mi je
s morem zboriti,
talasu šaputati,
žalu se poveriti.

Da mi je
moje more
osetiti...

[ Recepti ] 04 Decembar, 2009 11:21

Vreme je posta. Nešto ukusno, jednostavno i brzo? A usput, i prste da poližete? Može?

Šampinjoni s orasima
Sameljite 100 g oraha i pomešajte sa margarinom.
Očistite 500 g kg krupnijih šampinjona, odvojite kapice od nožica. U kapice stavite po grudvicu od oraha. Na vrh svake možete staviti parčence suve šljive. Slažite ih u margarinom podmazan pleh. Nožice stavite okolo i pospite orasima. Lagano posolite.
Zagrejte rernu na 150 stepeni i pecite 15 do 20 minuta. Servirajte vruće, sa zelenom salatom.

(photo by sanjarenja56)