[ Generalna ] 16 Januar, 2012 16:33

*5 saveta ženama

1. Važno je pronaći čoveka koji će ti pomagati u teškim poslovima i koji će imati dobar posao.
2. Važno je naći pametnog čoveka, obrazovanog i duhovitog, koji će te znati nasmejati.
3. Važno je naći čoveka na kojeg se uvek možeš osloniti, u kojeg uvek možeš imati poverenje, koji ti nikada neće lagati.
4. Važno je naći čoveka koji će biti dobar u krevetu, koji će uživati da vodi ljubav s tobom.
5. Najvažnije je da se ova četvorica ne poznaju.

 

Ugao gledanja ne mora biti za sve nas isti

medved na odmoru 

Biti beskućnik - može izgledati romantično. Samo izgledati.

hotel s milion zvezdica

Da li su ljudi zaista sleteli na Mesec?

na Mesecu 

[ Moje priče ] 15 Januar, 2012 20:32
Nikad nisam verovala u slučajnosti i jednostavno znam da se sve događa s razlogom i svrhom. Jedno se desi da  bi pokrenulo drugo ili treće, četvrto. Zato nikad ne treba suditi o prvom događaju, možda se  iza njega kriju lavine lepih doživljaja.
Pre više godina započela sam saradnju sa ozbiljnim i velikim novinama koja je kao rezultat imala seriju medicinskih tekstova namenjenih upoznavanju problematike kojom se bavim i lakšem snalaženju pacijenata u njoj. Stotine pacijenata stigle su mi posle tih intervjua, jer su shvatili ko može da reši probleme koje oni imaju. Da bude interesantnije, pacijenti su dolazili sa novinama pod miškom i potcrtanim pasusima koji su opisivali njihov problem. Kasnije, kad bismo izvršili ispitivanje, pokazivalo se da su svi pravilno postavili dijagnozu, što je kompliment novinarki koja je radila intervjue. Pravilno je prenosila naš razgovor.
Ista novinarka je imala u mislima svoju koleginicu, koja je stalno bežala od lekara moje branše, iako je odavno trebala da ima kontrolu. Prva novinarka je smislila malu podvalu: zamoliće koleginicu da mi donese primerak dodatka u novinama čim iziđe, tri dana pred objavljivanje. Time će nju naterati da dođe kod mene, a meni je šapnula da to radi tendenciozno. Naravno, odmah sam koleginici dogovorila ispitivanje, koje je pokazalo da nema razloga za brigu, ali nas je i zbližilo. Sa prvom novinarkom sam na ozbiljnoj saradnji, bez  češćeg druženja, a druga mi je postala prijateljica koju zovem Leptirom, zbog njene živahnosti.  Očigledno sam prvu novinarku upoznala  da bih dobila novu prijateljicu!
leptir 
 
[ Slikopisi ] 14 Januar, 2012 23:22

Ko kaže da je jednostavno slaviti ovoliko praznika? Prva Nova godina, druga Nova godina. Ali je slatko. Za drugu ne bismo nešto klasično, pa se zaputismo Sremskim Karlovcima u pohode, u organizaciji - zna se, "Izletnik". Podrazumeva se zdravica za lep put.

zdravica u busu

Hotel "Dunav" u Sremskim Karlovcima bio je logičan izbor.

hotel Dunav

Tamburaši i veselo društvo, može li se bez toga? Ne može.

tamburasi

Bez čega se nikako ne može u Sremskim Karlovcima? Bez Mire kuglof, odgovor je tačan. Biti u tom gradu, a s njom se ne družiti, bio bi čist promašaj.

s Mirom kuglof

Kako lepo ide Mirin kuglof uz vino!

Mirin kuglof i vino

Veselje uz tamburaše, mnogo plesa, raspoloženje na nivou. Cipelice plesalice odlično služe.

ples

igra

Za ponoć prskalice na kuglofima i šampanac, valja se. Srećna vam Nova godina!

sampanjac 

Vreme je za otvaranje poklona.

poklon

Nije nam dovoljno, još bismo da nastavimo ovu dugačku lepu noć. Pravac Novi Sad,  zamislite da ovde lepo vidite raskošna svetla Petrovaradina.

Petrovaradin 

Novi Sad je prepun mladih koji su se očigledno lepo proveli. "Zlatiborsko prozorče" je otvoreno i čeka nas.

Zlatiborsko prozorce


Zlatiborsko prozorce

Na povratku svi će dobiti poljupčiće, maštovito upakovane, da donesu sreću u Novoj godini!

poljupcici

(photos by sanjarenja56)

[ Fotografija ] 13 Januar, 2012 09:00

Priča se odigrava tamo gde planina ljubi more, a na spoju usana tog najlepšeg poljupca smestila se Makarska, grad - lepotica.

Makarska

Kad gledamo s Osejave, biće skoro jednako lepa u zagrljaju borova.

Makarska, s Osejave 

Tu živi ribolovac Dule, strah i trepet za ribu.

Dule i riba

Nešto od ulova završava na gradelama pa na stolu.

riba na stolu

Dok se na Makarsku spušta veče i boje razlivaju morem...

Makarska uveče

Makarski suton 

(photos by Dule)

 

[ Rođendani ] 12 Januar, 2012 13:37
Neki dođu na blog i prođu, a da ih niko ne primeti. Neke primete određene kategorije blogera, naprimer skloni plesu odmah su ga zapazili  kad se pojavio pre godinu dana. Jako brzo se uklopio u blog, kao da nas sve odavno poznaje. Na velikom balu pokazao je svoje plesno umeće, a na blog podijumu umeće reči i biranja pravog plesa za pravu priliku. Pomogao je da promocija knjige pricalice bude velelepna, a na promociji istorijske knjige "Ulicama Blogograda" sve su blogerke htele da ga upoznaju. Danas taj jednostavan i diskretan sjajni plesač sa pogrešnim nickom baddancer slavi rođendan! Šta da mu poželim? Da ostvari sve svoje plesne i lične želje, da otvori plesnu školu za blogere, da za neko vreme trenira male plesače iz svoje porodice, da...ma, ono što sam sebi želi neka mu se ostvari! Srećan ti rođendan, baddancer!
rucak
Sladoleda ima za sve!
sladoled 
Kod njega čak i torta pleše!
plesna torta 
Živeo!
zdravica 
Slavljenik prima čestitke na svom blogu koji je posebno ukrasio za ovu priliku!
Podijum je tvoj, baddancer!