[ Generalna ] 17 Septembar, 2011 07:41
Došlo je vreme da doktor mora da posluša doktora. Radila sam previše, u poslu u kojem životi i zdravlje zavise od vas - ne možete da se štedite. Dok vas ne lupi po glavi istina da niste neuništivi i da sve ima svoju cenu. Do daljnjeg mi je zabranjen kompjuter, naređen mir. Moraću poslušati. Hvala za lepu saradnju ovde, držite mi palčeve, ako mi  bude dobro, čitaćemo se ponovo!

[ Rođendani ] 17 Septembar, 2011 00:02

Obično čestitamo rođendane ljudima, ali tu i tamo obeležimo i rođendan nekog bloga koji nam je ulepšao svakodnevicu, koji nam je pokazao punu kreativnost njegovog autora, posebne dimenzije ličnosti, koji je izazvao u nama želju da pročitamo svaki post, da ne zaobiđemo nijedan. Nema mnogo blogova koji ispunjavaju baš sve ove kriterijume, ali svi ćete lako i brzo nabrojati desetak takvih, zar ne? Naš blog.rs je kvalitetan i uglavnom se na njemu zadržavaju valjani blogeri, koji ostave traga na virtuelnim stranicama, a posle i na papirnatim.
E, ima jedan blog, kakav blog? Sjajan blog, kome je danas prvi rođendan. Kad piše, ne dolazimo do daha dok ne pročitamo celu priču. Doda obavezno odličan recept za nešto slatko, gustiozno, nešto što će nam zasladiti dan. Priča nad kojom ćemo se zamisliti ili raznežiti i poslastica u kojoj ćemo uživati. Kakav spoj! E, tom blogu, pogodili ste, danas je prvi rođendan! Srećan ti blogorođendan, mareziluka, Gasstrocity, i neka ovo bude samo prvi od mnogih! Osim što ćeš sad lepo iseći tortu i sipati piće, treba i da prihvatiš jedan zadatak. A, nećeš se tako lako izvući! Hoću knjigu s pričama i receptima! Jedinstvenu knjigu kakvu niko još nije napravio, ako izuzmeno "100 ludih ručkova Libera Markonija ".

torta