[ Lepota ] 17 Oktobar, 2009 07:42

Znate li da Casper radi 24 sata dnevno? Ne znate? Nemoguće. Evo, dajem dokaz. Na Zlatiboru, na Partizanskim vodama, u centru postoji ovaj lokal. Radi non stop, kao što i naš dobri duh radi...jeste li bili kod Casper?

[ Lepota ] 16 Oktobar, 2009 11:40

Danas ste ovde, leto maltene traje na padinama Zlatibora, jesen jedva da se oseća

Zlatibor

Posle tri dana orkanska bura podiže morsku prašinu i igra se automobilom kao igračkom

Bura

A pola metra snega na Romaniji čini povratak teškim, i razliku za tri dana neverovatnom

Romanija

[ Lepota ] 15 Oktobar, 2009 13:06

Pre nekoliko dana pitala me kuma moje drugarice i blogučiteljice Zlatice Rica (koja nije na ovome svetu već godinu dana), da odem s njom u Makarsku, na izložbu posvećenu njenoj kumi, umetnici koja je u tople boje bojila mapu kulture Makarske. Rekla sam da ne mogu, jer sam na kongresu...Otišla sam na Zlatibor, uživala u divnom društvu, lepom vremenu i kvalitetnom kongresu  i onda je sve potonulo za tren. Moja mama je naglo otputovala u rajske predele, pa sam umesto kući nastavila put u Makarsku. Nakon što je mama dostojanstveno ispraćena, odveli su me na izložbu na koju rekoh da neću stići...Nikad ne reci nikad! Izložbu "Život kontra struje- Zlati s ljubavlju" priredila je ćerka umetnice, i sama umetnica, uz pomoć Zlaticinih prijateljica i saradnica. Uz radove "kraljice makarske alternative" citirani su i njena razmišljanja sa veoma čitanog bloga "pedesetplus.blog.hr", koji je nadživeo svog tvorca i još uvek čuva njene misli i sećanja.
Sa bloga

crveno

zeleno

Plavo

veliki pano

[ Moje pesme ] 14 Oktobar, 2009 13:32

Volela si cveće,
prekrismo te njime
da ti večni snovi
lepši budu.
Da li sam ti ikada
rekla koliko te volim?
Da li sam ti dovoljno
ljubavi pružila?
Znam, nikad dovoljno nije.
Ti si bila
i uvek ćeš biti
jedinstvena, jedina
MAMA.

Hvala svim dragim prijateljima blogerima koji su pronašli načina da mi izraze saučešće i na svaki način nastojali da podele sa mnom tugu. Moja mama se pridružila tati i sada zajedno počivaju pod skutima Biokova i u nezaboravu srca svoje dece, porodice, prijatelja.

[ Generalna ] 07 Oktobar, 2009 07:48

Pitam se, da me nema nekoliko dana ovde, ko bi to primetio? Paaaa...pa pet osoba sam sigurna da bi se zapitale gde sam se izgubila...za druge nisam...Pa da ne izazivam glavobolje, evo da najavim da me neće biti nekoliko dana na blogu, poslovne obaveze..a ostavljam jednog mačora i jednog psa  da popune "prazninu".

Garfild

Pas prijatelj