[ Humor ] 06 Oktobar, 2009 08:00

Ne znam nekog ko ne voli Hogara. Često ga ovde "dovedem". Za danas, može li malo ponavljanja za Talasa, koji ga od svih blogera najviše voli? Talas, izvoli!

[ Humor ] 05 Oktobar, 2009 10:01

Ulazi mlada žena kod pedijatra, unosi bebu i objašnjava:
"Znate, doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama!"
"Kako se beba hrani?"
"Sisa."
"Molim Vas, svucite se do pojasa."
Gospodja se svuče, i lekar počinje da joj steže dojke, da ih masira, vuče bradavice i najzad počne da sisa jednu bradavicu. Konačno saopštava dijagnozu.
"Nije ni čudo da dete gubi težinu, vi uopšte nemate mleka."
"Naravno da nemam, to je dete moje sestre... ali ipak mi je drago što sam došla...

Prijateljstvo među ženama:
Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gde je spavala, a ona mu odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice.
Suprug je nazvao deset njenih najboljih prijateljica ali nijedna od njih to nije potvrdila...
Prijateljstvo među muškarcima:
Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gde je spavao a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja, 8-oro njih je potvrdilo da je spavao kod njih, a 2 da je još uvek tamo
.

Pitaju lekara za koliko dana može da nauči japanski, on kaže-20 dana, pitaju isto advokata- 18 dana, i tako redom, neko  15, 12...a arhitekta će: Jel' i to treba za sutra?
 

Pričaju dve babe i jedna će drugoj:
 "Od mog unuka nikad ništa neće biti, stalno je za kompjuterom, priča s njim, kuca po tastaturi."
Na to će druga baba:
"Moj će unuk biti ili doktor ili pilot. Kad god uđem u sobu svuda su špricevi, a on mi kaže: "Baba, ajde da letimo"."

[ Moje priče ] 03 Oktobar, 2009 10:11

Jeste li se nekad zaljubili na prvi ples? Niste? Ne znate šta ste propustili. Da li se neko zaljubio u vas na prvi ples? Nije? Da vam ispričam priču?
   Imala sam 15 godina kad sam se otisnula na svoj prvi ples. Čajanka, velika sala, živa muzika, svi uredno posedali za stolovima, piju se sokići. Tek sam naučila nešto od brata, koji je bio najbolji plesač u gradu. Ali, naučeno treba i primeniti. Ko će mene primetiti na čajanci, ko će me birati za ples? Čekam, ne dugo. Prilazi neupadljiv momak i pita za ples. Izlazimo na podijum, počinje neki  bluz, gledam u noge da ne nagazim partnera, gleda on u noge. Bože, zar tako loše plešem kad mi stalno gleda u noge? Zar se toliko plaši da ću ga izgaziti? Porumenela k'o jabuka od stida, što li plešem kad ne umem...Kad li se on stidljivo oglasi: “Izvinite, ovo mi je prvi ples...nadam se da Vas ne gazim...“
“O, izvinite, i meni je prvi ples...“
I odigrasmo mi naš plesić, otprati me na mesto, i do sledeće plesne ture ništa...A kad se muzika ponovo oglasila, evo njega ponovo po mene. I tako sledeće 3 godine. Na čajankama dođe Stanko po mene, otplešemo, prozborimo reč dve, otprati me na mesto, i to je to.  Sve dok se nije pronela vest da idem na studije u drugi grad. Moje zadnje leto pred odlazak. Čajanka. I Stanko. Tužan, dolazi po mene. I za vreme plesa mi objasni kako se pri onom prvom plesu zaljubio, kako je znao da me mora zaslužiti, pa je radio i radio mnogo dok nije stekao dovoljno. Sad ima svoj poslić i imovine dovoljno da ne moram na studije, da ne moram raditi ništa, samo da se udam za njega i uživam....Ponuda me iznenadila, nikad me nije pozvao na randevu, nismo imali o čemu ni da pričamo, a on me prosi...Pažljivo odbih. Zamoli me da se dopisujemo. A o čemu? Samo o plesu, jedinoj temi tokom 3 godine?
Nismo se ni dopisivali. Ponekad bih srela Stanka, tužnog pogleda. Ne znam gde je sada i da li je srećan s nekom koju je, nadam se, zavoleo posle mene.

[ Humor ] 02 Oktobar, 2009 07:23

"Mama, mama, je l' mogu u dvorište sa decom?"
"Alo, bre, mali , pa to što ja živim s tvojim tatom ne znači da treba da me zoveš mama!"
Mali se snuždi, stane i, onako, kroz suze, pita:"A kako da te zovem?"
"Pa, pobogu, zovi me kao i svi ostali - čika Rade
!"

Grupa posetilaca obilazi fabriku u kojoj se izrađuju proizvodi od gume. Vodič im sa ponosom pokazuje liniju na kojoj se izrađuju cucle. Sve besprekorno, linija savršeno radi. Zatim odlaze do linije gdje se proizvode kondomi. Na kraju linije je neki uređaj sa iglom i jedan posetilac sa odličnom sposobnošcu zapažanja primeti da svaki deseti kondom igla jednostavno probuši.
Začuđen pita vodiča:" Pa, vi izgleda namerno bušite svaki deseti kondom?"
"Pa. .. da... tako nekako."
"Pa, to nije dobro za posao sa kondomima?!"
"Pa, i nije... Ali je odlično za posao sa cuclama!

Starac dolazi da se ispovedi u lokalnoj crkvi:"Oče, za vreme II svetskog rata na moja vrata je zakucala lepotica koja me je molila da je spasim od okupatora, pa sam je sakrio u podrum.
"To je hvale vredno delo, za to vam ne treba oprost."
"Da, ali lepotica mi je počela zahvaljivati seksom."
Duhovnik mu odgovori blago i umirujuće:"- Čovek često ne može upravljati svojim nagonima. Ali, ako vam je iskreno žao - oprošteno vam je."
"Hvala, oče – sa olakšanjem uzdahnu starac – imam još samo jedno pitanje."
"Slobodno pitajte!"
"Da li da joj kažem da je rat završen?

Razgovaraju Suada i Fata, pa će prva:
" Bona, Fato, šta je tvoj Haso po zanimanju?
"Agronom muzičkog smjera.
"Pa, šta radi? - pita Suada, a Fata će:"Čuva ovce i svira frulu
."

[ Moje pesme ] 01 Oktobar, 2009 11:13


Kad si tužan
tugujem dvostruko.
Kad si veseo
još sam vedrija!
Kad si zaljubljen
oko tebe oreol sreće raste,
a moje srce
k'o planinska reka
srećom buja i narasta.
Kad svoj put nađeš
moji su putevi
smireni.
Svemu si početak i smisao,
sine moj
!

«Prethodni   1 2 3 4 5