Već tri godine plesna škola "Natalija i Ivica", gimnastičari i plivači zajedno dočekuju leto na sportskom centru Olimp. Ove godine leto nikako da odluči hoće li stići ili će odmah preći u monsunsku jesen. Nekoliko večeri je više ličilo na biblijski potop, pa se doček leta odlagao i odlagao. Konačno je meteorolog dao povoljan signal i bio prisutan, uz pretnju da će biti bačen  u bazen ako omane u prognozi! Ne bi mu ni bilo tako teško,  jer bi se brčkao sa skakačima u vodu (od kojih neki očekuju medalje na Univerzijadi) i plivačicama koje su sinhronim plivanjem podsetile na čuveni "Bal na vodi". Ritmička gimnastika oduševila je brojne posetioce
Ritmicka gimnastika

Formacija od 9 prelepih devojaka plesne škole "Natalija i Ivica", pobednice mnogih takmičenja, u svetlu reflektora zaustavljale su dah muškim gostima bala.
Formacija

Formacija 2

(photo by sanjarenja56)

A onda je plesni orkestar "Mambo stars" dao muzički znak da na zelenom tepihu počne letnji bal -  rumbom koju otplesaše iskusniji plesači škole (stare 23 godine) i gosti iz drugih plesnih škola.
Rumba   Rumba 1   
Nastavila se revija latino i standard plesova, presecana nastupima šampionskih parova plesnih škola "Natalija i Ivica" i "Beodens". Spektakl je potrajao do 2 ujutro, za one koji nisu morali ujutro na posao!