[ Humor ] 13 Mart, 2010 14:25

Muškarac i žena se prvi put sretnu u baru i kako se to ponekad događa, nađu se u njenom stanu. Posle par čašica, on skide košulju pa opra ruke. Zatim skide pantalone pa opra ruke.
Žena je sve to začuđeno posmatrala pa reče: "Kladim se da si zubar po zanimanju."
Iznenađen, on odgovori: "Da, ali kako si pogodila?"
"Jednostavno, stalno pereš ruke".
Zatim su vodili ljubav, a ona na kraju reče: "Ti si zaista fantastičan zubar!"
Polaskan takvim komplimentom i sav ozaren, on joj odgovori: "Naravno da sam vrhunski zubar, ali kako to znaš?"
"....Nisam ništa osetila!!!"


zubar

Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će: "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?"
"A jest mi danas dan naopaki, ništa mi ne ide od ruke."
"Šta je bilo reci mi?"
"Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost'o bez kinte. U podne mi javi firma da sam dobio otkaz. Došlo mi je da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam. zaglavi, legnem na tračnice, vlak ost'o negdje zatrpan u snijegu. Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivu, a ti ga popiješ."

Jedan oženjeni čovek je nešto ranije otišao sa posla jednog petka, ali umesto da ode kući, proveo je vikend zabavljajući se sa prijateljima. Kada se konačno vratio kući u nedjelju uveče, žena mu je jako zamerila i u tome je bila nepokolebljiva.
Nakon poprilične vriske i dernjave, žena je zastala i ponudila mu sledeće: "Kako bi bilo da me ne vidiš narednih nekoliko dana???"
Suprug nije mogao verovati, nasmešio se i rekao: "To bi bilo sasvim u redu!"
Ponedeljak je prošao, a ženu nije video. Utorak i sreda takođe prođoše, a da je nije video. Dođe i četvrtak,
otok je splasnuo i mogao ju je videti  krajičkom levog oka.
[ Susreti ] 13 Mart, 2010 07:42
Ovaj blog je zanimljivo mesto, upozna nas s ljudima koje inače ne bismo znali. Lepo se upoznamo preko postova i komentara, pa jasno znamo koga bismo rado i u reali videli, a koga ne bismo. Nju bi svako rado video u reali...
Prvi susret na sladoledu, koji smo preskočile, zbog prehlade. Obično je moja inicijativa, ovog puta bila je njena. Lako smo se dogovorile i uspele da se vidimo, i pored nekih tesnih rasporeda. Prepoznavanje još s vrata, bez problema. Pomislila sam:  nečijeg će sina usrećiti. Slatka zlatokosa, sa rupicama smejalicama i osmehom koji bi mogao da zimu pretvori nekome u proleće.
Malo priče, malo više priče, pa jedna promocija knjige, tek da vidi kako bi mogla izgledati njena, kad je jednog dana bude priredila.
I brzo ćao, kad autobus dojuri.
Ne, ovo nije njena slika. Ne voli da se fotografiše, nisam shvatila zašto. Sigurna sam da je kamera voli.