[ Susreti ] 15 Oktobar, 2011 20:11

Da li ste nekad osetili da ćete se sprijateljiti s nekim prvi put kad ga vidite? Na osnovu onoga što ste o toj osobi znali pre susreta i na osnovu utisaka pri prvom stisku ruke? Jeste? E onda znate o čemu pričam.
Danas smo se prvi put videle razmisljanka i ja. Ovog puta blog-sladoledijada nije održana u "Moskvi", kao što tradicija nalaže, i čak nismo stigle do sladoleda, što je greška domaćice, moja. A kako je moguće da je domaćica napravila takvu neoprostivu grešku? Iz razloga žurbe da se pretrči preko milion tema koje smo imale. A ne može se sve u malo vremena. Dobro, de, da smo imale još neki sat više, uspele bismo i do sladoleda da stignemo, nemojte odmah da me kritikujete.
I pitate me, kako smo se razumele? Sjajno. Složile? Perfektno. Imam utisak kao da se oduvek znamo. Hoće li se nastaviti druženje? Pozitivan odgovor. Kada? Što pre. I u širem kontekstu, jer znam da još nekoliko blogera jedva čeka da je upozna.
Da, mislim da je ovo početak jednog lepog prijateljstva.

Casablanca 

[ Humor ] 15 Oktobar, 2011 12:21

Kog je pola Gugl?

Gugl zensko 

Romantika ima cenu!

cena romantike 

Mnogi ne vide dalje od svog nosa!

nosorog 

*Policajac se iz noćne smene vraća se u 2 ujutro umjesto u 6. Polako se skida i uvlači u krevet. Žena nije spavala.
*Dragi, užasno me boli glava. Nisam spavala cele noći.Da li bi bio tako dobar da skokneš do dežurne apoteke i doneseš mi aspirin?
* Naravno, draga! - napipa policajac odeću, obuče se i ode*
U apoteci, apotekar ga u čudu pogleda i upita:*- Jeste li to Vi, Marko? Policajac iz komšiluka?*
* Ja sam.*

* Pa što ste u uniformi vatrogasca?*