Pomalo je neobičan osećaj prvi put biti među izlagačima na sajmu, među onima koji nude knjigu, i ne dolaze "samo " da u moru knjiga nađu nove lepe naslove za svoju biblioteku. Uvek sam se pitala kako izlagači uopšte nađu put do oka pa i srca čitaoca, i odgovor beše: teško. Kad sve treba da ide potaman, otkaže bar fotoaparat, ako ne i nešto važnije. Tako je gkojadinovic juče prvi postavio slike sa našeg štanda, tj štanda Udruženja pisaca "Poeta" na galeriji između hale 1 i  i moram priznati da je to uradio profesionalnije od mene.  Ovde su direktor i urednik "Poete" sa mojom (ne baš tako malenom) malenkošću.

mi na standu

stand

Za to dobija ljupko hvala i široki osmeh. A šta to izviruje s police na štandu? Pored moje knjige "Valcer" tu je anam sa prvencem  "Greška" i Voja Radovanović sa "Tesla se vraća u Ameriku" i "Kako sam ostao neženja".

knjige

U neposrednom komšiluku je Zorica Sentić sa svojom jedinstvenom akcijom "Darujmo reč", pa ko se zaputi na sajam još danas i sutra, može poneti poneku knjigu koju će darivati akciji i koja će se naći u nekoj siromašnoj školskoj biblioteci.

Zorica Sentic