[ Moje pesme ] 25 Novembar, 2008 07:05

 

Jednoga dana
u lepšem svetu
srešćemo se
ponovo.
Na nebu će tada
zasjati duga
od naših probuđenih
osmeha.
I razbudićemo
sve lepo i toplo
što nas je davno
spajalo.

 

[ Generalna ] 22 Novembar, 2008 07:01

Mesecima traje mučna borba mog supruga sa teškom bolešću. Da je hteo kad je bilo vreme, pobedio bi je. Nije hteo tada, posle je bilo kasno. Mlade aždaje je lako pobediti, odrasle ne. Sve ono posle bilo je mučenje za njega i celu porodicu. Svako je pomagao koliko je najviše mogao i nalazio načina da opstane normalan. Jutros je borba završena. Na kraju, sećanje neka ostane na sve lepo što je bilo, a potisne se ka zaboravu sve što nije valjalo.
Palim sveću za njega.


Dragi moji, učinite sve što možete za vaše zdravlje. Od danas.

[ Humor ] 21 Novembar, 2008 10:10

 ***-NJEN DNEVNIK-***
U subotu uveče mi se učinio čudnim. Našli smo se u kafiću i popili piće. Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam celo poslepodne  bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on  nije ništa komentarisao.  Razgovor je zapinjao, pa sam mu predložila da
odemo na neko intimnije mesto gde bismo mogli na miru pričati. Pošli smo u jedan restoran i on se nastavio čudno ponašati. Izgledao je odsutan duhom. Pokušala sam ga oraspoložiti i počela razmišljati da li sam ja kriva što je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga šta mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom. Odgovor mi nije zvučao uverljivo. Dok smo se automobilom vraćali kući, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije ništa odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponašanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli  niti je uopšte išta rekao, pa sam postajala sve zabrinutija.  Kad smo konačno stigli kući, pomislila sam da me želi ostaviti. Pokušala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i počeo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je između nas gotovo. Na kraju sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minuta
kasnije došao je i on, i na moje iznenađenje odgovorio na moja milovanja i počeo voditi ljubav sa mnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htela sam se suočiti sa  situacijom, razgovarati s njim što je pre moguće, ali je on zaspao. Počela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Više ne znam sta bih trebala učiniti. Sigurna sam da misli na neku drugu. Moj život je potpuna katastrofa.

 ***-NJEGOV DNEVNIK-***

Gledao utakmicu..... Zvezda izgubila.... Kasnije malo seksao.....

[ Moje pesme ] 19 Novembar, 2008 19:37

 

I promine trideset
dugih godina
od tvog osmeha
samo za nju.
U tvojim se očima
samo ona
ogledala.
Ti godinama
hodiš
rajskim poljanama,
a ona je tebe
odavno
zaboravila.

[ Humor ] 19 Novembar, 2008 07:50

 

 "Nisam umoran. Samo pokušavam da se setim zašto idemo gore."

*****************

 Uvek me oduševljava Hogar, njegov ladoležni humor, njegov šašavi pristup životu, u suprotnosti sa pragmatičnom Helgom. Da se podsetimo?