Muž telefonira ženi kući: "Draga, zamoljen sam od strane svog šefa da s njim i nekoliko njegovih prijatelja odem na ribolov. Neće nas biti nedelju dana. Ovo će možda biti dobra prilika da me šef bolje upozna-unapredi, što bi bilo strašno dobro. Možeš li mi molim te spakovati dovoljno odeće da imam za nedelju dana, pa da mi pripremiš štap s udicom i kutiju s priborom za ribolov? Krećemo odmah s posla, ja ću samo navratiti pored kuće da pokupim stvari koje si mi pripremila. Molim te, ne zaboravi mi spakovati i moju novu plavu svilenu pidžamu."    Ženi se to učinilo sumnjivim, ali budući da je bila dobra i poslušna supruga, ona učini što ju je muž zamolio.
Sledećeg vikenda vratio se umoran, ali je izgledao dobro i zadovoljno. Žena ga je s veseljem dočekala i pitala jesu li ulovili mnogo ribe? On reče: "Jesmo, ulovili smo baš mnogo ribe, bilo je tu lososa, pastrmke itd. Nego, zašto mi nisi spakovala moju novu pidžamu, a lepo sam te zamolio da to učiniš?"
     Šta mislite šta mu je žena odgovorila?
              "Ali dragi, ja ti je jesam spakovala - bila ti je u kutiji s ribolovačkim   priborom"

Oženjen muškarac je imao aferu sa svojom sekretaricom.
Jednoga dana otišli su u njen stan i vodili ljubav celo posle podne.
Iscrpljeni, zaspali su i probudili se tek oko 8 uveče.
Muškarac se brzo obukao i zatražio od svoje ljubavnice da iznese njegove cipele napolje i zaprlja ih travom i prljavštinom.
Obuo je svoje cipele i pošao kući.
"Gde si bio celoga dana?" na vratima ga je dočekala žena.
"Ne mogu da te lažem" odgovorio je on.
"Imam vezu sa mojom sekretaricom i vodili smo ljubav celo popodne."
Ona je pogledala dole u njegove cipele i rekla:
"Lažovčino jedna! Opet si igrao golf celog dana!"