I teku dani  blogerski, šire i brže nego Dunav, i  nova se imena umeću među blog veterane. Neki se malo umore, pa se napoje na izvoru muza i opet vrate. Ovde godine nemaju nikakav značaj, iskustvom niko ne maše kao zastavom, svi su mladi koliko se osećaju mladima i tako ponašaju. Ovde više nego drugde važi pravilo: “Svako je mlad koliko hoće i kako se oseća, a godine služe samo kao brojevi za privremenu orijentaciju”. Nekad post ili komentar devojke od 17 godina bude zreliji nego “devojke” od 56! Svako se raduje kad je nekome lepo, svako tuguje kad neko drugi tuguje. Eh, kad bi i u realnom svetu važili ovakvi odnosi! Ostala sam dužna još nekima koje čitam poneko slovce, ali ni ovog puta ne mogu dotaći sve, ne zato što ne čitam njihove postove, nego zato što ih još ne mogu pročitati kao ljude. 

Bonsai: Prefinjena duša koja živi za lepo i za raznošenje lepote svuda gde ide.

Rasha: Odlično primećuje sve bitno, piše lepo i jasno, sa dobrim osećajem za meru.

Mandrak72. Ne drži baš mnogo do mišljenja drugih, prati svoju ideju vodilju (porodicu), ispriča nam ponešto i zaroni u svoj svet, odakle opet izroni sa nekim čarobnjačkim postom.

Bealiever: Veruje, kao što joj ime kaže, u dobro. I u more. Kao Venera što se rodila iz morske pene….

Kaleidoskop: Život nam pravi šareni ples staklića sreće, tuge i ravnodušnosti, a ona se (kao prava dupla vaga) trudi da prati život i da mnogo više bude šarenih staklića radosti nego tuge.

Mladiluk: Vrckav komentator, na sve uvek ima dobru repliku, da mi ga je videti u parlamentu!

Biljana: Jednostavna i skromna, samo se ubaci s toplim mišljenjem (još se ne sećam da je nekoga “okrpila”) i odleprša na krilima leptira.

Tsunami: Kao talas naleti, poklopi sve, i povuče se. Da ga preskočim jer je ostavio ceo 1,5 komentar do sada na mom blogu? Ne, jer ume lepo da primećuje i trudi se da mu blog bude zanimljiv i koristan.

Donna: dama prefinjenog ukusa i izoštrenih čula za lepotu i nežnost

Misha: Veoma zanimljiv momak, pomalo sarkastičan povremeno, ponekad i lascivan, ali nikad dosadan.

Arevilo: Doleti i nestane, ali uvek iza sebe ostavi sjajan trag  i miris lepote.

Milord55: Veoma tajanstven, dobronameran, neko koga je teško pročitati, ali zato on sve druge sjajno čita!

Lilanina: Odličan psiholog, brzinom munje infiltriše se na ovaj blog i u srca blogera.