[ Susreti ] 27 Februar, 2010 18:10

Spremam se za lepu večeru, nešto nesvakidašnje i ukusno. Da vidim kako pogađate! Šta je na meniju? Prelepi kuglof sa lešnicima, višnjama i čokoladom koji je umesila -pogađate ko- Mira kuglof, a ko bi drugi? Uz kuglof lepo se slaže bermet.
Pa odakle meni kuglof, pitate se. I gde nađoh Miru da mi ga umesi? Na Sajmu turizma u Beogradu, koji se održava do 28.2.oko 14 h (požurite, ko nije bio!!!) domacica je snimila prvi susret Mire kuglof i sanjarenja56, koji je protekao u vrlo srdačnoj i ukusnoj atmosferi.
Karlovački kuglof krasi štand TO Novi Sad, u hali 4 (pravo kroz halu 1, pa pravo kroz halu 4 ka izlazu!), a Mira kuglof je spremna da nasecka kuglof za probu i objasni od čega se pravi svaki od mnogo vrsta kuglofa koje je ponela da zadivi Beograd.

 (photo by sanjarenja56)
[ Susreti ] 24 Septembar, 2009 19:24

Dragi bloger gkojadinovic poželeo je da vidi knjigu na fotografiji. Sa iznenađenjem primetih da od 300 fotografija nijedna ne obuhvata knjigu u gro planu! Ipak su glavna lica promocije bili gosti i autorka. Pošto mnogi tvrde da im je bilo lepo i da su poneli utiske za pamćenje, da li je ova fotka knjige koju drži jedna od prvih čitateljki - dovoljna za zamišljanje, dok još ponekome knjiga ne stigne u ruke?

knjiga

 (photo by sanjarenja56)
[ Susreti ] 21 Septembar, 2009 21:17

Danima sam imala tremu kao pred najpresudniji trenutak u životu, pojma nemam zašto. Podsećali me dragi moji  da mi nikad na TV nastupima nije glas zadrhtao, da sam bila opuštena, ležerna. Ko zna koliko puta sam pregledala spisak svega što sam zacrtala...Trema samo rasla. Jednostavno, to nisam ja, i ne ličim sebi na sebe. Slali poneki dragi ljudi pozitivnu energiju iz raznih delova sveta, ubeđivali da će sve biti u redu, kao da se radi o životnom pitanju, a ne jednoj maloj običnoj promociji prve knjige. Nikakav događaj za Nobela, ništa za tektonske poremećaje na Zemlji, ništa od istorijske važnosti...samo jedna mala promocija jedne male knjige. I tolika trema, smešno....i dođe to popodne, i sve protekne ne može biti lepše, i u jednoj punoj sali skupi se toliko pozitivne energije da je to neopisivo...i poleti moj "Valcer" ka očima i srcima čitalaca. Možda prva kompletno blogerska knjiga, u čijem stvaranju su punim srcem učestvovali blogeri, našla je svoje mesto u biblioteci nastarijeg književnog kluba na Balkanu.... Hvala svima koji su me bodrili!

promocija

(photo by sanjarenja56)

[ Susreti ] 16 Septembar, 2009 08:46

Vratila se, gde je bila, niko ne zna...i neka ne zna. Glavno da se vratila u svoju zemlju čuda i da  je nekima nedostajala. Kome nije? Onome ko je nije upoznao. Kome jeste? Onima koji su čitali njene verbalne vratolomije. Nemojte nas mešati, iako su nam nikovi slični, ona je jednostavno jedinstvena. Dakle, vratila se - SANJALICE! Molim aplauz za nju!

 

[ Susreti ] 28 April, 2009 17:50

Za  one koji još nisu bili na blogerskom sastanku, da kažem prvo pravilo: zadnji koji dođe piše izveštaj. Do sada su mnogi pisali lepe izveštaje (Domacica, ja, Krilaandjela, Anam, Voja, Šuky,  Patos, Cicilly, Impresija i verovatno još poneko). Dođe red ponovo na mene, kad se zaputih u Niš. Prvo sam potražila pogodan kafić, ali, zamislite, imali su samo ovo da ponude!

A ja sam tražila nešto mnogo više

I pitala sam da li znaju damu koja pravi ovo

Konačno su stigle njih dve, ne pominjem imena dok se same ne prepoznaju ili ih drugi ne prepoznaju, ali većina zna ko je ko na slici. Stiže kelnerica, pitamo je ima li sladoleda. Ima, odgovara. "Dovoljno?" sledi pitanje. Tek kad je dala garancije da nam sladoled neće izvetriti čim se damo na posao, skoncentrisale smo se na proveru da li je bolji čokoladni, lešnik, iliiiii...svi drugi. Ako se zato vreme nekima štucalo, ima razloga, pominjali smo ih (domacica, Baladašević, Hyperblogger, Tuzna, Patos, Krilaandjela, Voja, Anam, Šuky, Casper, Kammmelija57, Stepskivuk, Biljana, Lilanina, Sanjalice, i neka se javi kome se još štucalo!). Mana sastanka: prekratko! Prednost: sjajno druženje. Treba li ponoviti! O, da, trio fantastiko iz Niš nastavlja započeto.
Nis

 (photo by sanjarenja56)