[ Susreti ] 18 Avgust, 2011 11:34

Na blogu već dugo postoji tradicija blogsladoledijada. Upoznamo nekoga, bolje nego u reali, i poželimo da vidimo. Uvek lako dolazi do takvih susreta. Ovaj se susret odigrao tamo gde palme raskošno vladaju rivom

palme

Gde u luku pristaje "Makarski Jadran"

 Makarski Jadran koji vozi legenda makarskog turizma, kapetan Mito

Mito Gde je podignut spomenik Galebu, osvajaču ženskih turističkih srca

GalebA na maškarama u ribarskoj noći učestvuje i ova simpatična ekipa

maskare 

Tu smo se našle Gali i ja. Prepoznale u trenu, bez ikakvih problema, i celo vreme imale utisak da se već jako dugo poznajemo. Sladoled je podrazumeva, ćakule takođe. Na kraju susreta imale smo utisak da se uživo jako dugo znamo. Nastaviće se Smile

sladoled

(photos by sanjarenja56)

[ Susreti ] 13 Jun, 2011 21:31

Večeras smo prisustvovali prazniku mudre i lepe reči. Promocija bajkovnice "Jezerska princeza" i knjige mudrih priča "Pričom da ti kažem" naše Pričalice, naslednice Andersena, Jelene Jergić, bila je sve samo ne obično veče. Svi smo očekivali nešto lepo, a  dobili smo nešto neopisivo, izuzetno. Kako izreći rečima koliko je lepote u njenom stilu pisanja, u njenom poučnom pristupu svakoj temi, u jednostavnom načinu na koji ume da poduči, u bajkama u kojima nema agresije, nema sile, a ima snage, snage reči? Svi koji su upoznali Pričalicu uživo osećaju se povlašćenima i počastvovanima. Znam da je iskreno žao nekima koji su bili sprečeni da dođu. Čuti čitače  kako predstavljaju Jelenine priče bilo je zanimljivo, ali čuti osmogodišnju Saru kao senzaciju promocije - bilo je nešto što se pamti. Sara se oduševila kad je kao nagradu za trud lično od Jelene dobila obe knjige s posvetom.

promocija  jezerska princeza

[ Susreti ] 06 Jun, 2011 06:25
Verujete li u duhove? Ne? A u dobre duhove? Da? E, i ja verujem. Zbog dobrog duha Casper tradicionalno sastajalište blogera "Moskva" zamenili smo novim mestom gde ima odličnog sladoleda, "Le fre", na recimo pola puta između nje i mene. Povod: Mandrakova knjiga "Priče iz desetog sela". Razlog: od početka zajedničkog blogovanja, od njene pojave na blogu, avgusta 2008, želim da upoznam kraljicu mudrih saveta, dobrog duha koji bdi nad ovim blogom, onu koja pravi najlepša čarobna putovanja, Casper. Nešto nas ranije put nije nanosio bliže jednu drugoj, pa se susret nije ni dogodio. Ali kad se pruži, prilika se hvata u letu. Malo je pomogao i najmlađi bloger, mian, malo sladoled, tek susret se desio. Sve iznad očekivanja. Ulazi naša domaća Andželina Džoli. Sreća da je ona mene poznala, inače se moglo desiti da joj kažem: "A ne, TV je iza ugla, pogrešili ste!". Šta je dalje bilo? Ko je štucao, zna. A štucalo se unajedinoj, Baladaševiću, krilaandjela, Cicilly, Stepskom vuku, Pinokio, Iluziji, domacici, anam, mandraku, Šukiju, behappy, mesecini, Talasu, svima koji bi nam se sigurno rado pridružili da su mogli. Hoće li biti nastavaka? Hoće, naravno, tek smo počele priču, imamo  još mnogo tema za razgovor. A ima i još sladoleda.
Caspersladoled
belaruza  kacun
[ Susreti ] 04 Maj, 2011 08:26

Kad se sve fotke skupe i utisci slegnu, moram priznati da sam zadovoljna. Ovako je izgledala promocija knjige "Rumba" iz ugla maštovitog snimatelja.

 Rumba

 promocija  Rumbe

salsa

engleski valcer 

(photos by Biljana)

[ Susreti ] 18 April, 2011 20:33

Kako se osećam posle promocije knjige "Rumba"?
Uff...pade kamen
kamen
sa srca

srce

i razbi mi nogu...

stopala
Izveštaj će vam objektivnije dati učesnici promocije.