[ Rođendani ] 31 Oktobar, 2009 00:01

Ako kažem čarobnjak, na koga ćete pomisliti? Mandrak72? Odgovor je tačan! A ako ga pomenem danas, na šta ćete pomisliti? Da mu je rođendan. Ko je god isto pomislio, pogodio je i za nagradu može da priđe torti i dobrom vinu koji čekaju da podigemo čaše u zdravlje čarobnjaka lepe reči, onoga koji sve ume da posmatra iz nekog ugla iz kojeg mi to nismo ni pomislili da gledamo, i da nam čvrsto drži pažnju dok god nam ne ispriča zanimljivu priču.
Srećan ti rođendan na Sv. Luku, čarobnjače!

A ako kažem lepa ptica, na koga ćete pomisliti? Na grlicu, naravno! Ne znam šta joj bi da se rodi na isti dan kao mandrak72, a mislim da nisu blizanci :) Dama koja daje svoj poseban pečat blogu i nedostaje kad god zaboravi da svrati - danas ima najveseliji dan! Srećan ti rođendan, draga grlice!

Izvinjenje slavljenicima, pokušala sam da postavim dva odvojena posta,naravno to nije išlo, pa sam ipak napisala zajedničku čestitku slavljenicima! A ovi pokloni su za slavljenike, molim polagano otpakivati!

slika

[ Rođendani ] 30 Septembar, 2009 00:01

Slave li smejalice rođendan? Najslađe rupice smejalice na obrazima? DA?! Slavi li najslađi osmeh svoj rođendan? DA?! Slave li rođendan najkrupnije bademaste oči? DA?! I šta ujedinjuje sve troje? Cicilly? Da, pogodili ste! Danas moja blogćerka Cicilly slavi rođendan, cifrom okruglasti, i neka joj je sladak i veseo, i neka joj prva čestitika bude od nekog posebnog... i neka je okružuje ljubav i sreća! Molim njenu blogsestru Behappy da pomogne u sečenju torti! Ko je za prvo parče?

 

[ Rođendani ] 07 Septembar, 2009 00:01

Septembar je mesec slavlja na blogu, nekoliko dragih blogera proslavlja rođendane. Pre 4 dana slavio je Patos, pa Casper, a danas Voja, Patosov inspirator za čuvenu predstavu "Dve karte za Beč", autor pomenute knjige. Svoj dan je dočekao svirajući i pevajući do ponoći u društvu dragih prijatelja. Danas će nastaviti da čestitke prima ovde, a nadam se - i na njegovom blogu.

Evo, Vojo, umesila sam tortu!

Mogao bi da poslužiš piće gostima

Može li i vatromet, da je zadovoljstvo kompletno?

[ Rođendani ] 03 Septembar, 2009 00:01

Nedostaje nam kad ga nema neko vreme ovde. Omiljen je, a njegova se reč rado čita. Ova godina je u njegovom znaku, zbog već antologijske predstave "Dve karte za Beč" koja je pokupila podosta nagrada u Kruševcu i ovacije u Beogradu. Za one koji su se u skorije vreme priključili ovoj blog oazi, pozdrav Ave ne znači mnogo, ali za sve druge je prepoznatljiv znak da je Patos stigao. A danas su ovi brodovi Patosu doneli nešto.

Šta su doneli? Naše najlepše želje za rođendan, da ga proslavi veselo sa svojim dragima i s nama, i da godine pred njim budu njegove najlepše godine! Ave, Patos!

[ Rođendani ] 23 Jul, 2009 05:45

Prvo jedno hvala veće od Avalskog tornja mojoj blog seki za čestitku kakva sam samo poželeti mogla! Još sam zahvalna brojnim dragim blogerima na izuzetnom učešću na mojoj prošlogodišnjoj rođendanskoj žurci. Svi su bili srce do srca, dame su se potrudile da bude sjajno raspoloženje, a gospoda su se baš trudila u plesu, pa je ta žurka bila lepša od one u stvarnosti (koje tada nije ni bilo, op. prev.). Može li se ponoviti neponovljivo? Ne verujem. Ali, eto, ne znam šta mi bi, ja ponovo slavim rođendan! Ovog puta žurka se održava na jednom diskretnom i skromnom mestu

Pošto ste prevalili dug put, molim da se poslužite pićem, po izboru. Ima koktela, malvazije, burgundca, dobrog piva, sokića...


Nadam se da izbor hrane zadovoljava sve želje.

Podrazumeva se tona sladoleda i još torta pride

Ko se ono javio za prvi ples? Orkestar svira bluz, neće odmah valcer, ne brinite!

Ko večeras svrati na plesnu žurku uživo, probaće ovo
Torta

I doviđenja, do sledeće godine!