[ Rođendani ] 28 Januar, 2009 00:01

Pre nekoliko dana Casper se potrudila da ne zakasni da čestita krilaandjela rođendan. Uspela je. Mnogi su se od srca pridružili čestitkama. A pošto je taj lepi dan baš danas, ja ću samo podići jednu čašu da nazdravim nadobronamernijem od svih blogera na blog.rs! Živeo!


[ Rođendani ] 02 Decembar, 2008 16:52
Drage moje i dragi moji, pošto je osnovana veoma ozbiljnoneozbiljna firma "PRKOS TRANS BLOG BRE" čija sam kumica, posle uvažene kume moje seke Domaćice, direktor je smatrao za korisno da umesim tortu, da se posluži posle čuvenih sarmi koje se jedu bez dokolenica, a koje je spremila kuma firme. U tom kontekstu poslužujem tortu.

Veliku zahvalnost dugujem predsedniku firme što mi je pripremio odgovarajući radni prostor u kome ću sa zadovoljstvom moći da radim, ovaj, sanjarim.
š
[ Rođendani ] 30 Septembar, 2008 00:02

Najlepšoj čigrici Beograda

i jednog slatkog grada na jugu,

mojoj miloj Cicilly,

srećan

KissSmileLaughingWinkEmbarassedWinkSmileSurprisedKissKissEmbarassedKissKissWinkSmileSmileCoolFoot in mouthKiss

rođendan! 

Neka ovaj dan bude praznik!

 P.S. Slavljenica prima čestitke na svom blogu.

[ Rođendani ] 27 Avgust, 2008 15:32

Dragi moji, naša draga hyperblogger nije stigla da umesi tortu za svoj rođendan, a ivanpetrovic se raspituje za nju. Ako vam ne smeta da se ovde poslužite pićem, klopom i tortom za njen rođendan, domaćica i ja vas pozivamo da se raskomotite i  poslužite! Domaćica kao blogmama slavljenice umesila je tortu, ali nije mogla da je sama iznese, zbog kvara kompjutera.


[ Rođendani ] 19 Avgust, 2008 00:01

Jedan leptirić leprša kroz blog.rs na zadovoljstvo svih prisutnih. Dovoljno je videti koliko blogera je stavilo link na njen blog. Uvek je tu sa lepim i dobronamernim komentarima, nikad oštra, uvek spremna da zabeleži lepotu, da i tužnom oku razvedri pogled. Pogodili ste, naravno, da je to naša Biljana. Danas joj je rođendan! Počinjemo čestitanje ovde, dok ne otvori sama post za čestitanje!

Neka ti je srećan i veseo rođendan, lavice-leptiru, i da ga provedeš u društvu dragih ljudi (i nas ovde, naravno)!

 

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Sledeći»