[ Rođendani ] 04 Februar, 2012 11:58

Pre 4 godine, 4.2.2008. proplesao je moj blog Valcer. Otada je kroz blog prošetalo 1169 članaka uz 40934 komentara. Svega je tu bilo, a najviše plesa, slikopisa, humora, pesama i priča, proslava raznih događanja, dogovaranja blogerskih susreta (blogsladoledijada) i izveštaja posle njih.  Odavde su poletele dve knjige "Valcer " 2009. i "Rumba"2011. Krune mog blogovanja bile su: kumstvo 15.11.2009. i promocija blogerske knjige "Ulicama Blogograda" 12.12.2011. (koju sam sa zadovoljstvom vodila). I da sada prekinem da blogujem, dovoljno sam uradila, zar ne? A još ćemo se družiti. Prošetaću vas  pomoću  fotografija kroz najvažnije događaje u vezi mog bloga, a posle vas molim da se poslužite i zaplešete!

kofer 

Prag 

Dobrica Eric i Anka 

 

Perkeo 

creme Grenoble 

detelina sa 7 lista 

bal
 

Promocija Rumba 

Petnica 

3 knjige 

promocija 

(photos by sanjarenja56)

 

ples

torta 

[ Rođendani ] 21 Januar, 2012 11:23

Ona koja ovom Blogogradu daje šarm, nestašnost, razigrani humor, pogled na sve iz nekog vedrijeg ugla, danas slavi. Onoj koja se upisala u istoriju nadahnutom recenzijom blogerskoj knjizi "Ulicama Blogograda" -dižemo čašu za zdravicu! Bez nje Blogograd ne bi bio ono što jeste, oaza vedrine i pozitivnosti. Šta da joj poželimo? Sreću i zdravlje. Tako jednostavno. Ono što ona sama sebi želi? To je već komplikovano, ali odlučićemo se za ovu varijantu. Molim sve goste na slavlju da donesu jednu

lale

Ko ne nađe lalu, može da donese

meda

Neka je čuvaju anđeli čuvari, jer je zaslužila!

andjeo meda 

Da li je njoj Lorka pisao ove stihove, jer ona obožava zeleno?

ROMANSA MESEČARKA
 
Zeleno, volim te, zeleno.
Zelen vetar, zelene grane.
Brod na moru
i konj u planini.
Opasana senkom
ona sanja na verandi,
zelene puti, kose zelene,
sa očima od hladnog srebra.
Zeleno, volim te, zeleno!
Pod lunom Cigankom
stvari pilje u nju
a ona ih ne vidi.

Recite šta da vam poslužim dok pomažem slavljenici, slano, slatko? 

rucak

Torta čeka da se iseče!

zdravica 

Živela!

zdravica 

[ Rođendani ] 20 Januar, 2012 17:03

Ništa nije slučajno pa ni vreme kad ovaj post izlazi. U to vreme kaže njena majka da je rođena AnaGram, jedna od veoma originalnih dama ovog bloga. Nekad oseća stranca u sebi, nekad se oseća trojno (hidrogen, bezimena, AnaGram), nekad voli M, a nekad V, na sasvim različite načine, ali pre svega voli život. Od danas će proveravati da li sam je ispravno ubeđivala kako počinje 10 najboljih godina njenog života, od 40 do 50.  Posebno ceni Bogojavljenje kada zaželi želje koje će joj se kasnije ispunjavati.

Bogojavljenje

Ako pusti kosu, zamišljam je ovako

plavusa 

Da, zamislite to, nismo se upoznale uživo! Neverovatno, ali istinito! Zamislite da se sada upoznajemo na njenom rođendanu! Obavezno ćemo nešto prezalogajiti.

ručak

Podrazumeva se solidna porcija sladoleda!

sladoled

I zdravica. Srećan ti jubilarni rođendan, AnaGram!

sampanjac 

 

[ Rođendani ] 12 Januar, 2012 13:37
Neki dođu na blog i prođu, a da ih niko ne primeti. Neke primete određene kategorije blogera, naprimer skloni plesu odmah su ga zapazili  kad se pojavio pre godinu dana. Jako brzo se uklopio u blog, kao da nas sve odavno poznaje. Na velikom balu pokazao je svoje plesno umeće, a na blog podijumu umeće reči i biranja pravog plesa za pravu priliku. Pomogao je da promocija knjige pricalice bude velelepna, a na promociji istorijske knjige "Ulicama Blogograda" sve su blogerke htele da ga upoznaju. Danas taj jednostavan i diskretan sjajni plesač sa pogrešnim nickom baddancer slavi rođendan! Šta da mu poželim? Da ostvari sve svoje plesne i lične želje, da otvori plesnu školu za blogere, da za neko vreme trenira male plesače iz svoje porodice, da...ma, ono što sam sebi želi neka mu se ostvari! Srećan ti rođendan, baddancer!
rucak
Sladoleda ima za sve!
sladoled 
Kod njega čak i torta pleše!
plesna torta 
Živeo!
zdravica 
Slavljenik prima čestitke na svom blogu koji je posebno ukrasio za ovu priliku!
Podijum je tvoj, baddancer!

[ Rođendani ] 23 Novembar, 2011 12:12

Hladan novembarski dan pravo je vreme za rođendan devojke koja obožava crvene ruže, pa ćemo joj ih doneti mnogo!

crvene ruze  crvene ruze

Koja voli pisanje, pa ulazi u jedinstvenu knjigu "Ulicama Blogograda".

Ulicama Blogograda 

Pravdoljubivi strelac. Počastite se, danas ancisal slavi!

gibanica

pita  gibanica

torta

sampanjac 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Sledeći»