[ Rođendani ] 04 Februar, 2011 20:02

Skroman i tih, pa ćuti sve do večeri o velikom danu

lepoard

Umesto da se oglasi, pa da smo se do sada odavno počastili

pecenje 

torta

i nazdravili

sampanjac 

Leoparde, srećan ti rođendan,  neka ti sreća stiže u nemerljivim količinama!

 

[ Rođendani ] 29 Januar, 2011 00:06

Vreme je rođendana. Jovan s.s., bloger-komentator, aforističar koji sva događanja na blogu proprati adekvatnim mudrim komentarom (nekad zbrzanim, punim grešaka, ali uvek dobronamernim i duhovitim) danas slavi rođendan. Lepo nam proveo ovaj dan i da se dugo i veselo ovde družimo, a može i uživo!  Da servira gostima ovu lepu tortu, pomoći će mu Tanjana.

torta

Piće služi slavljenik lično!

sampanjac

 

[ Rođendani ] 28 Januar, 2011 00:01

Danas je rođendan Krilaandjela, od milja "krilca", po stažu na ovom blogu najstarijeg blogera, po omiljenosti u samom vrhu, po dobronamernosti - broj 1! Želim ovom divnom pesniku ljubavi da mu je život samo ljubav i lepota, a njegova lepa Inspiracija da ga nadahnjuje nesmanjenim žarom i za tridesetak godina  i obogati malim anđelkom ili dva tri ...za dalje ćemo se dogovoriti.

krilaandjela 

 


torta 

sladoled

poezija 

[ Rođendani ] 21 Januar, 2011 00:01

Vreme je rođendana veoma dragih ljudi na ovom blogu. Danas slavi najšarmantnija, najduhovitija, najveselija, najplavija, najzelenija, naj naj- ko bi drugi nego AnaM!
Srećan ti rođendan, draga, neka ovaj dan bude praznik u tvom domu i na blogu!

torta


kokteli sampanjac
 lale

[ Rođendani ] 04 Decembar, 2010 10:04

Danas je praznik jedne mudrice na ovom blogu, rođendan pričalice. Neka joj se želje ispune, a radošću obasjaju godine....nama da ovde deli zrnca mudrosti, kako nas je navikla (i razmazila!), knjige da izdaje, srećom da začini svaki svoj dan. Srećan ti rođendan, Pričalice!