Moje dame!!!
Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na nameštaju možete ispisati - Volim te. Znala sam svakog vikenda provesti minimalno 8 sati čisteći jer sam htela da  sve bude savršeno - za slučaj da neko navrati do mene. Konačno sam shvatila jednog dana da niko nije došao - svi su bili napolju  živeći i zabavljajući se.
Sada kada me ljudi posećuju, ne moram im objašnjavati stanje mog doma, svi žele čuti i zainteresovani su samo da čuju o stvarima koje sam radila dok živim i zabavljam se. Život je kratak. Uživajte ga. Čistite ako morate.... ali ne bi li bilo bolje da naslikate sliku, ili napišete pismo, ili ispečete kolače ili tortu i poližete kašičicu, ili zasadite seme, naučite razliku između želim i moram?
Čistite ako morate, ali život je tamo napolju sa suncem u vašim očima, vetrom u vašoj kosi, pahuljama snega na vašem licu, kapima kiša. Ovaj dan se neće ponoviti.
Čistite ako morate, ali imajte na umu...Starost će doći i ona nije ljubazna... A kada umrete, a umreti morate.... vi sami ćete napraviti samo još više prašine.
Pokažite da znate živeti...