Verovatno ste primetili da je većina dvogodišnjaka fit. Sinulo nam je da je to možda zbog njihove ishrane. Nije skupa, a raznovrsna je i kvalitetna. Zato smo zapisali tačno šta jedu dvogodišnjaci i došli do fantastične nove dijete sa kojom ćete garantovano biti u top formi. Srećno!
Prvi dan
Doručak
Kajgana od jednog jajeta. Parče tosta s marmeladom. Prstima pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, a marmeladu razmažite po licu i odeći.
Ručak
Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka. Zvačite naizmenično bojice i čips. Potegnite tri gutljaja mleka, a ostatak prospite.
Užina
Štapić, dva novčića od 2 dinara i jedan od 1, četiri gutljaja ustajalog piva.
Večera
Ispržite tost, namažite ga buterom i bacite na kuhinjski pod.


Drugi dan
Doručak
Pojedite jučerašnji tost s poda. Popijte pola flašice arome vanile.
Ručak
Pojedite pola ružičastog karmina i jednu cigaretu. Posle toga progutajte kocku leda.
Užina
Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.
Večera
Kamenčići ili sirovi pasulj, koje ste čuvali u levoj nozdrvi. Pire od krompira preliven ledenim čajem. Jedite viljuškom.


Treći dan
Doručak
Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima, pa ih obrišite o kosu. Popijte pola čaše mleka, pa je napunite palačinkama. Posle doručka pokupite jučerašnju lizalicu sa tepiha, poližite dlačice i stavite je pod jastuk.
Ručak
Tri ribice, puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Između zalogaja pljujte na pod. Razlijte čašu mleka po stolu i pijte ga tako što ćete umakati prst u njega.
Večera
Čaša sladoleda, šaka čipsa, nešto vina i kafe.

Poslednji dan
Doručak
Prelijte čašu pahuljica čašom mleka i dodajte šolju šećera. Kad pahuljice omekšaju, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.
Ručak
Četvrt tube paste za zube, komadić sapuna i maslina. Pronađite onu lizalicu i dovršite je. Večera
Čaša špageta bolonjeze prelivenih čokoladnim mlekom.


Ako ste se strogo pridrzavali ove dijete, trebalo bi da ste do sada izgubili 4-6 kilograma i nalazite se na oporavku u bolnici, posle gubitka svesti trećeg dana. Dijetu možete ponoviti još dva puta u toku sezone, kombinujući sastojke.
Prijatno i srećno!