[ Lepota ] 19 April, 2010 12:01

Proleće je, vreme za uživanje u cveću. Pokušavam da pogodim koji cvet najviše vole naše dame!

domacica

anam

pricalica

ruza
mesecina
ruzca
behappy i Pinokio
djurdjevak
unajedina
orhideja
poluuspavanka
ruza
lady88
orhideja
nesanica
tresnja
vilabezkrila

cvetici

A za Casper i Veselu sam sigurna da sam pogodila!

kaktusi

[ Humor ] 18 April, 2010 17:23
Pitaju Muju: Kako Fata skija?
Mujo odgovara: Ko grom, svaki put pogodi drugo stablo!


Ruža kaze maslačku: -"Trudna sam!"
Maslačak: - "Kako znaš?!?"
Ruža: -"Pa kasni mi fotosinteza! "


Policija: - "Jel' znate da ne smete psa voziti na prednjem sedištu!"
Vozac: - "Ali to je plišani pas!!!"
Policajac:- "Rasa nije bitna ..."


Koji gen određuje plavušu?
Hidrogen

plavusa
[ Humor ] 17 April, 2010 21:01

Neke statistički utvrđene činjenice:
- 10% žena je imalo seksualni odnos samo jedan sat posle početka prvog sastanka sa nekim muškarcem
- 20% žena je vodilo ljubav na neobičnim mestima
- 36% žena se izražava u prilog nudizma
- 45% žena privlače muškarci sa crnom kosom i plavim očima
- 70% žena najviše voli da vodi ljubav ujutro
- 80% muškaraca nije imalo homoseksualne kontakte
- 90% žena bi volelo da vodi ljubav u šumi
- 99% žena nije nikada vodilo ljubav u kancelariji

Zaključak:
Statistički posmatrano, imate više šanse za seks ujutro sa nepoznatom ženom u šumi, nego sa koleginicom posle radnog vremena u kancelariji...

Pouka:
Ne ostajte do kasno u kancelariji, od toga nema nikakve koristi.

[ Moje priče ] 16 April, 2010 12:10

Obućar nas je pravio s mnogo ljubavi. Znao je da ona voli baš takve, elegantne, jednostavne, udobne crvene cipelice, i namenio nas je njoj za rođendan. Oduševila se kad nas je uzela u ruke, zagledala sa svih strana, bojažljivo obula i oduševila se!
"Kako su udobne! Kako su lepe!"
I odmah je iskombinovala sve prema nama, morala je crvena tašna da se nađe, crvena bluza, crveni nakit...sve uz nas, da nam ništa ne kvari sklad i lepotu! U svim svečanijim zgodama obukla bi svoj crnocrveni komplet i obula nas. Pojavila bi se u društvu i muškarci bi uzdahnuli. Verujemo da su i nas primetili, ne samo njen šarm, njen osmeh koji pleni, njene blistave oči. Kad bi je njen omiljeni partner zavrteo u ritmu bečkog valcera, ona bi zasijala, a mi smo se srećno vrtele po parketu. Niko nije umeo lepše da pleše s njom, nikoga ona nije više volela...a mi smo znale, kad bi nas osmehnuto obuvala, da će videti njega. Nismo se ljutile ni kad bi nas ponekad izula, kad bi odbacila i druge delove svoje crnocrvene kombinacije, kad bi bila s njim. Znale smo da će nas posle još srećnija obuti.
Ne znamo gde sve nismo bile, koje smo lepe gradove obišle, gde smo je sve nosile. Ako bi trebala obuću za ceo dan, u kojoj joj se noge ne bi umorile, birala je nas, i kompletirala sve prema nama. Ali vreme je prolazilo  i mi smo bivale sve starije, pomalo oštećene, neravnomerne crvene boje. Žalila je za našim starim sjajem i na komentar: "Sve ti je lepo, samo su ti cipelice stare!", odgovorila bi "Nema lepših!".
I sada smo u njenom ormariću, čuva nas za posebne trenutke. Ne obuva nas često, jer je svako nošenje podseća na njega. A on je više ne vrti u najlepšim valcerima. I ne šeta lepim gradovima s njom.

cipele

[ Rođendani ] 15 April, 2010 07:30

Nadam se da mazanjegova nije na blogu, jer slavi rođendan s NJIM i nema vremena da svraća...ali ako ipak stigne, neka se malo nasmeje!
Lepo se provedi, Mazo! Neka ti je ovaj dan nezaboravan!

torta

Jedan poučni vic:

Sretnu se tako tri direktora, stari znanci i dobri prijatelji. Pričaju o svojim životima i zaključe da im u brakovima baš i nije kako bi trebalo biti.
- To je zbog toga što puno putujemo. Stalno smo van kuće, puno smo na prijemima, družimo se sa drugim ljudima dok nam supruge sede kod kuće. Vreme je da i njima pružimo malo romantike i lepog provoda.
Složiše se svi i dogovore da svako povede svoju suprugu na romantični vikend. Nakon što je vikend prošao, opet se sretnu na razgovoru.
Prvi ima modricu na oku. Drugi ima ruku u gipsu. Treći ima nogu u gipsu.
Prvi priča: Bili smo u jednom malom romantičnom hotelu. Odveo sam je na večeru, a posle na ples. Bilo nam je odlično. Posle smo otišli u sobu, upalili sveće i uzajamno se masirali egzotičnim uljima. Seks posle toga potrajao je skoro do jutra i bilo nam je odlično.
Pitaju ga:-A odakle ti masnica?
- Ah, to. Ma ujutro, kad sam se probudio, mašim se za novčanik i onako, instiktivno izvadim 100 evra i pružim ih ženi. Shvatio sam što sam uradio tek kad me žena zviznula.
Drugi priča: I mi smo imali sličan provod. Divan hotel, večera, ples i izvrstan seks. Ja sam ujutro, isto tako instiktivno, izvadio 100 evra i pružio ženi, a ona mi kaže, jednako tako instiktivno, da je cena sad 150 evra. Ni ona nije shvatila šta se
dogodilo dok nisam zamahnuo šakom. Na moju žalost, promašio sam nju, ali sam pogodio cev radijatora. Slomio sam šaku.
Treći priča:- I mi smo bili u super hotelu, soba na spratu, odličan
pogled, proveli se jednako dobro kao i vi i imali predivan seks. Jutro je bilo još bolje - nastavili smo s jutarnjim seksom, bilo je fantastično.
Toliko smo se iscrpeli da smo zadremali. Probudilo nas je  kucanje na vratima. Žena se prenu i vikne MOJ MUŽ! - a ja kroz prozor...