Zavoleli su se lako i strastveno, kao u bajci. Ona lepa, plava, uspešna, on crn, sportista, šarmer. Leptirići u stomaku  ne smiruju se ni za tren. Upoznala ga s porodicom, očekivala se svadba. I onda, smak sveta. Pojavljuje se žena u odmakloj trudnoći koja tvrdi da je dete njegovo. I bi njegovo. Prihvatio je odgovornost i srušio oba života u trenu. Kad ju je tetka pozvala telefonom, čula je glas očaja. Porodična hitna pomoć odmah je intervenisala, svi su se sjatili kod nje, sprečavajući je da sebi oduzme život. Pregrmela nekako prve dane uz njihovu pomoć, posle se polako izvlačila, stajala na noge. Kad bi ga slučajno srela, pogledom ga je ubijala. Onda se  on odselio i više im se putevi nisu ukrštali.
Nakon 11 godina zazvonio joj je telefon, nepoznat broj. ON je, u arapskoj zemlji, izgradio je sportsko carstvo u kojem vlada. Izdržava dete, ali ne deli život s njegovom majkom. Sam je i od svih devojaka koje se motaju oko njega - ne može da prestane da misli na nju. Čudno se osećala dok je govorio, nije ga mrzela, nije ni volela. Više ju je radoznalost nagnala da prihvati njegov poziv za posetu. Tetka ju je plašila da će je onako plavu i punačku prodati u neki harem, takve su tražene na Bliskom Istoku. Majci nije rekla da ide kod njega, zvanično je otputovala na odmor. Dočekao ju je na aerodromu, zgodan, preplanuo. Godine mu samo dodale na šarmu. Ona blistava lepotica. Odveo ju je u poseban apartman, ne kod sebe, poštujući njenu slobodu izbora. Prisnost se brzo vratila među njima, otkravljivali su se oboje. Prikazao joj je  sve lepote koje je izgradio i čari tog dela Mediterana. Uživali su u ljubavi, drugačijoj od one pre, opuštenoj, smirenijoj.
Kad se vratila, majci je donela lepu tašnu. Ali kad joj reče od koga je, dobila ju je lansiranu u glavu!
Sada kombinuje li kombinuje, kako da živi s njim i dobiju dete, pa posle da vidi gde će ih život smestiti, u njene ili njegove dvore...

tenis