Nadam se da mazanjegova nije na blogu, jer slavi rođendan s NJIM i nema vremena da svraća...ali ako ipak stigne, neka se malo nasmeje!
Lepo se provedi, Mazo! Neka ti je ovaj dan nezaboravan!

torta

Jedan poučni vic:

Sretnu se tako tri direktora, stari znanci i dobri prijatelji. Pričaju o svojim životima i zaključe da im u brakovima baš i nije kako bi trebalo biti.
- To je zbog toga što puno putujemo. Stalno smo van kuće, puno smo na prijemima, družimo se sa drugim ljudima dok nam supruge sede kod kuće. Vreme je da i njima pružimo malo romantike i lepog provoda.
Složiše se svi i dogovore da svako povede svoju suprugu na romantični vikend. Nakon što je vikend prošao, opet se sretnu na razgovoru.
Prvi ima modricu na oku. Drugi ima ruku u gipsu. Treći ima nogu u gipsu.
Prvi priča: Bili smo u jednom malom romantičnom hotelu. Odveo sam je na večeru, a posle na ples. Bilo nam je odlično. Posle smo otišli u sobu, upalili sveće i uzajamno se masirali egzotičnim uljima. Seks posle toga potrajao je skoro do jutra i bilo nam je odlično.
Pitaju ga:-A odakle ti masnica?
- Ah, to. Ma ujutro, kad sam se probudio, mašim se za novčanik i onako, instiktivno izvadim 100 evra i pružim ih ženi. Shvatio sam što sam uradio tek kad me žena zviznula.
Drugi priča: I mi smo imali sličan provod. Divan hotel, večera, ples i izvrstan seks. Ja sam ujutro, isto tako instiktivno, izvadio 100 evra i pružio ženi, a ona mi kaže, jednako tako instiktivno, da je cena sad 150 evra. Ni ona nije shvatila šta se
dogodilo dok nisam zamahnuo šakom. Na moju žalost, promašio sam nju, ali sam pogodio cev radijatora. Slomio sam šaku.
Treći priča:- I mi smo bili u super hotelu, soba na spratu, odličan
pogled, proveli se jednako dobro kao i vi i imali predivan seks. Jutro je bilo još bolje - nastavili smo s jutarnjim seksom, bilo je fantastično.
Toliko smo se iscrpeli da smo zadremali. Probudilo nas je  kucanje na vratima. Žena se prenu i vikne MOJ MUŽ! - a ja kroz prozor...