[ Susreti ] 21 Septembar, 2009 21:17

Danima sam imala tremu kao pred najpresudniji trenutak u životu, pojma nemam zašto. Podsećali me dragi moji  da mi nikad na TV nastupima nije glas zadrhtao, da sam bila opuštena, ležerna. Ko zna koliko puta sam pregledala spisak svega što sam zacrtala...Trema samo rasla. Jednostavno, to nisam ja, i ne ličim sebi na sebe. Slali poneki dragi ljudi pozitivnu energiju iz raznih delova sveta, ubeđivali da će sve biti u redu, kao da se radi o životnom pitanju, a ne jednoj maloj običnoj promociji prve knjige. Nikakav događaj za Nobela, ništa za tektonske poremećaje na Zemlji, ništa od istorijske važnosti...samo jedna mala promocija jedne male knjige. I tolika trema, smešno....i dođe to popodne, i sve protekne ne može biti lepše, i u jednoj punoj sali skupi se toliko pozitivne energije da je to neopisivo...i poleti moj "Valcer" ka očima i srcima čitalaca. Možda prva kompletno blogerska knjiga, u čijem stvaranju su punim srcem učestvovali blogeri, našla je svoje mesto u biblioteci nastarijeg književnog kluba na Balkanu.... Hvala svima koji su me bodrili!

promocija

(photo by sanjarenja56)

[ Humor ] 21 Septembar, 2009 08:53

Стручно усавршавање за жене....
Ново! Од данас, због огромног интересовања, у нашем локалном центру отпочињемо и са наставом за жене! Због инсистирања мушкараца-партнера наших полазница, курс морају да похађају све жене.
Час 1: Како отићи до продавнице и вратити се само са хлебом и млеком, за мање од 45 минута. Павловљево условљавање, уз редукцију количине новца у новчанику.
Час 2: Да ли је изводљиво купити мање од два пара ципела месечно? Слајд презентација са фотографијама неухрањене деце и крокодила из Африке. (крокодили су такође неухрањени)
Час 3: Како користити WЦ-шољу без закерања. Серија кратких упутстава уз практичну вежбу: "Ако је даска подигнута, спустити је доле – и готово! Зар је то толико тешко?". Бесплатна брошура са илустрацијама.
Час 4: Фундаменталне разлике између добро и лоше спремљеног ручка. Примери – видео секвенце: "тровање храном – последице које изазива код вашег партнера" и "неуспешно изведено тровање храном – последице које то изазива код жене".
Час 5: Здравље: туширање може да траје краће од 40 минута, сукња може да буде и дужа од колена када је напољу -5 степени. Вежбе туширања уз присуство партнера. Забрањено уношење видео опреме.
Час 6: Програмирање видео-рекордера. Серија практичних вежби. Резервни видео-рекордери обезбеђени у довољним количинама.
Час 7: Програмирање видео-рекордера. Вежбе концентрације и дисања.
Час 8: Програмирање видео-рекордера – напредни курс: "Сада када смо научили како да програмирамо видео-рекордер, хајде да научимо како да пре снимања убацимо празну касету у њега!". Показна вежба. Обезбеђено је два сандука видео касета и неколико комплета прве помоћи.
Час 9: Замена аутомобилске гуме - како то учинити без заустављања других аутомобила и пружања сексуалних услуга? Студије случаја са видео-презентацијом могућих последица промискуитета и мапом вулканизерских сервиса.
Час 10: Научите матерњи језик - читај како је написано, говори као што мислиш. Како да изговорите ДА уместо МОЖДА, како да изговорите ДА уместо НЕ ЗНАМ . Напредни курс за црнке и смеђокосе: како да изговорите ДА уместо НЕ. Напредни курс за плавуше: како да ПОНЕКАД изговорите НЕ уместо ДААА! Терапија условљавања хипнозом.
Час 11: Тренинзи самопоуздања: како да се за мање од 18 минута одлучите за боју хаљине, како да се за мање од пола живота одлучите за ког мушкарца да се удате... Писмени тест, 20 питања са вишеструким избором (а-б-ц). Трајање теста је ограничено на 210 минута. Пилуле за смирење обезбеђене. Забрањено уношење лака за нокте.
Час 12: Вежбе координације: како говорити и размишљати у исто време. Напредни курс: како говорити, размишљати и корачати на штиклама у исто време. Вежбе у сали, са аудио примерима, струњачама и дежурном медицинском екипом.
Час 13: Судови након вечере - да ли их треба оставити до ујутру или их опрати одмах? Фотографије жена које не слушају своје мужеве. Брошура са цртежима техника који користе мужеви, а које доводе до таквих фотографија.
По завршетку курса жене ће бити уручене својим мушкарцима.

PS. Današnji prilog poslala mi je Pričalica, pošto zna da mi je inspiracija danas zauzeta nekim drugim zanimacijama.