[ Humor ] 02 April, 2009 10:38

Moje dame!!!
Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na nameštaju možete ispisati - Volim te. Znala sam svakog vikenda provesti minimalno 8 sati čisteći jer sam htela da  sve bude savršeno - za slučaj da neko navrati do mene. Konačno sam shvatila jednog dana da niko nije došao - svi su bili napolju  živeći i zabavljajući se.
Sada kada me ljudi posećuju, ne moram im objašnjavati stanje mog doma, svi žele čuti i zainteresovani su samo da čuju o stvarima koje sam radila dok živim i zabavljam se. Život je kratak. Uživajte ga. Čistite ako morate.... ali ne bi li bilo bolje da naslikate sliku, ili napišete pismo, ili ispečete kolače ili tortu i poližete kašičicu, ili zasadite seme, naučite razliku između želim i moram?
Čistite ako morate, ali život je tamo napolju sa suncem u vašim očima, vetrom u vašoj kosi, pahuljama snega na vašem licu, kapima kiša. Ovaj dan se neće ponoviti.
Čistite ako morate, ali imajte na umu...Starost će doći i ona nije ljubazna... A kada umrete, a umreti morate.... vi sami ćete napraviti samo još više prašine.
Pokažite da znate živeti...

[ Humor ] 01 April, 2009 18:56

Odmor na krstarenju (sama, bez muža, koji je ostao da razvija biznis)
Moj dnevnik... Dan 1.
Spremna sam za ovo divno krstarenje.Ponela sam najlepše haljine. Tako sam uzbuđena!!
Moj dnevnik... Dan 2.
Ceo dan smo bili na moru. Bilo je divno, videla sam nekoliko delfina i  kitova. Kako mi je divno počeo odmor!! Danas sam srela kapetana i učinio mi se zanimljiv.
Moj dnevnik... Dan 3.
Ceo dan sam bila na bazenu, ronila i igrala golf.. Kapetan me pozvao za svoj sto da večeram s njim. Bila mi je to velika čast, bilo mi je extra.Vrlo je zgodan i zanimljiv muškarac.
Moj dnevnik... Dan 4.
Bila sam u kazinu i dobila 110 evra. Kapetan me pozvao na večeru u svoju kabinu. Bila je to luksuzna večera, školjke, kavijar, šampanjac. Pitao me da ostanem s njim i odbila sam poziv. Rekla sam mu da ne želim prevariti supruga.
Moj dnevnik... Dan 5.
Ponovo sam išla na bazen i malo izgorela na suncu. Otišla sam u piano-bar i tamo provela ostatak dana. Kapetan me pozvao na piće, zaista je jako ljubazan muškarac. Opet me pitao da li želim provesti noć s njim i opet sam ga odbila. Tada mi je postavio uslov, ako ne odem s njim u krevet- potopiće brod. Ostala sam skamenjena.
Moj dnevnik... Dan 6.

Danas sam spasla nekih 1.600 osoba... Četiri puta!!!!Tako sam srećna!

 

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7