[ Susreti ] 24 Avgust, 2008 18:42

Možda se pitate šta se krije pod ovim naslovom. Dve osobe će se odmah prepoznati, i treba da se prepoznaju, a onda ćete ih i vi prepoznati. Dve osobe koje su meteorskom brzinom uletele na ovaj blog i za veoma kratko vreme od svojih prvih postova ušli u suštinu ovog bloga, svojim vrckavim i   humanim komentarima oplemenili naše postove, upoznali nas bolje nego oni koju su ovde već dugo - zato što su želeli da nas upoznaju, nije ih mrzelo. Njih ništa ne mrzi, oni imaju volje za sve. Za nju su neki pomislili da je muško kad se potpisala kao CASPER, ali su brzo shvatili da je to dobri duh ovog bloga u ženskom obličju. Drugi se pozdravlja sa "ave", ime mu predstavlja strast, ume da napiše najozbiljniji, ali i najsmešniji komentar, i uvek mu je svaka na mestu. To je PATOS. 

I šta bih ja sada? Ništa naročito. Samo želim da pokažem da su primećeni i zamolim za jedan aplauz za dve jedinstvne pojave na ovom blogu. Aplauz, stigli su CASPER i PATOS!


[ Humor ] 24 Avgust, 2008 06:20

Pre odlaska u rat, vitez je za svoju mladu ženu naručio specijalni pojas nevinosti. Pošto joj ga je namestio i oprostio se od nje, otišao je kod najboljeg prijatelja, dao mu ključ i rekao:
- Kralj je obećao da ćemo se vratiti za godinu dana. Ako se ne vratim, nije red da od žene duže zahtevam vernost. Ovlašćujem te da joj u tom slučaju otključaš pojas, a ona će sama odlučiti hoće li i dalje čuvati žensku čast.
Prijatelj obeća da će sve biti u redu i vitez mirne duše odjaha u rat. Iste večeri sustigne ga sluga njegovog prijatelja i kaže:
- Slavni viteže, moj gospodar poručuje da ste mu ostavili pogrešan ključ
.

 

Zaposlio se Mujo u Centra-Transu kao vozač autobusa.
Na raspodeli zadataka, šef mu reče:
" Mujo, moraćeš i voziti i naplaćivati karte.
Mujo kaže:" Nema problema."
Isti dan strovalio se u neku provaliju i skršio autobus u komade.
Dosao šef u bolnicu da ga obiđe i pita ga kako je došslo do udesa.
Mujo veli:
"Nemam ti ja blage veze, ja sam bio u zadnjem delu i naplaćivao karte".


Išao čovek pustinjom, naišao
na čoveka i upita ga:
- Znate li najbrži put da stignem
do najbližeg sela?
Ovaj mu odgovori:
- Samo ideš pravo
 i u utorak skreneš desno.