Osamnaestogodišnja devojka se poveri majci da misli da je ostala u  drugom stanju. Zabrinuta majka odlazi u apoteku, kupi test za trudnoću, koji pokaže pozitivan rezultat. Iznervirana viče:
"Ko je ta svinja, hoću da znam! Smesta reci ocu!"
Kad je najzad ostala sama, devojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov „ferari“ se zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo gospodin, obučen u vrlo skupo odelo i ulazi u kuću. Sedne u dnevni boravak s roditeljima i devojkom i kaže im:
"Dobar dan, vaša me ćerka informisala o problemu. Ja se ne mogu oženiti s njom zbog moje porodične situacije, ali mogu preuzeti odgovornost. Ako se rodi devojčica, prepisaću joj tri radnje, dva apartmana, vilu na plaži i 500.000 evra. Ako se rodi dečak, dobiće dve fabrike i 500.000 evra. Ako se rode blizanci, svaki od njih će dobiti po fabriku i 250.000 evra. A ako slučajno dođe do pobačaja...
U tom trenutku otac, koji je ćutao sve vreme, stavi ruku čoveku na rame i kaže:
"Ma, ne sekirajte se, spavaćete ponovo...

 Idu Mujo i Haso putem preko strme litice. Mujo se plaši visine pa ne sme ni pogledati u ponor, a Haso ga kuraži da se ne boji. Utom kamen izmakne ispod Hasine noge on jauknu i upade u ponor. Mujo se skameni od straha. Kad dodje sebi pogleda dole bojažljivo pa stavi ruke na usta i viknu:
"Haso jesi li živ, bolan!" i ovo odjekuje kanjonom.
Odozdo začuje glas:"Jašta bolan, nego da sam živ!"
Muja se iznenadi pa upita:"Kako si živ kad je ovo ovako visoko?"
I dok eho odjekuje kanjonom Mujo začu Hasin glas:
"Još letim!"