[ Ples ] 06 Jul, 2009 16:32

Već tri godine plesna škola "Natalija i Ivica", gimnastičari i plivači zajedno dočekuju leto na sportskom centru Olimp. Ove godine leto nikako da odluči hoće li stići ili će odmah preći u monsunsku jesen. Nekoliko večeri je više ličilo na biblijski potop, pa se doček leta odlagao i odlagao. Konačno je meteorolog dao povoljan signal i bio prisutan, uz pretnju da će biti bačen  u bazen ako omane u prognozi! Ne bi mu ni bilo tako teško,  jer bi se brčkao sa skakačima u vodu (od kojih neki očekuju medalje na Univerzijadi) i plivačicama koje su sinhronim plivanjem podsetile na čuveni "Bal na vodi". Ritmička gimnastika oduševila je brojne posetioce
Ritmicka gimnastika

Formacija od 9 prelepih devojaka plesne škole "Natalija i Ivica", pobednice mnogih takmičenja, u svetlu reflektora zaustavljale su dah muškim gostima bala.
Formacija

Formacija 2

(photo by sanjarenja56)

A onda je plesni orkestar "Mambo stars" dao muzički znak da na zelenom tepihu počne letnji bal -  rumbom koju otplesaše iskusniji plesači škole (stare 23 godine) i gosti iz drugih plesnih škola.
Rumba   Rumba 1   
Nastavila se revija latino i standard plesova, presecana nastupima šampionskih parova plesnih škola "Natalija i Ivica" i "Beodens". Spektakl je potrajao do 2 ujutro, za one koji nisu morali ujutro na posao!

[ Ples ] 04 Jul, 2009 08:21

Mnogi sanjaju da jednom prošetaju crvenim tepihom. A da li biste voleli na zeleni tepih? Da? Onda dođite večeras, u 20 h otvaraju se vrata sportskog centra "Olimp" na Zvezdari, gde će se održati treći letnji bal na otvorenom, plesno veče kombinovano sa vodenim sportovima (sinhrono plivanje, skokovi u vodu itd) sa mnoooogo dobre muzike. Da vas podsetim kako je to prošle godine izgledalo, kada smo plesom dočekivali leto, prilažem sličicu.

Bal na Olimpu
(photo by sanjarenja56)
[ Ples ] 13 Jun, 2009 10:27

Noćas se plesalo u Beogradu.  Veliki beogradski bal, 40. jubilarni  bal plesnog studija „Natalija i Ivica“ u velikoj dvorani Doma vojske održan je pod motom „Mi volimo svoj grad i zato ga učimo da pleše“ . Glavni gosti bili su svi željni pravog plesa, a u tome su im pomagali balski orkestar „Mambo stars“ i orkestar „Svilen konac“. Kako se plesalo na balovima u starom Beogradu, prikazao je ansambl „Kolo“.

Najbolji plesni parovi Srbije pokazali su šta znaju i svojim bravurama izazvali vrtoglavicu posmatrača.

Najbolja formacija Srbije, ponos škole „Natalija i Ivica“, zadivila je sve prisutne
 
Bila je čast i privilegija prisustvovati balu i aktivno učestvovati. Otvorio ga je bečkim valcerom doajen plesa Ivica Došenović sa suprugom Tanjom, u čemu su im se pridružili plesači škole i gosti.

Jedan elegantni sin nije uspeo da otpleše sve rezervacije koje je dobio pre bala,  mama je čak uspela da izbori jedan ples i bila neizmerno srećna

dok  je u pauzama  svog plesa imitirala fotografa izveštača s lica mesta. Jeste li osetili atmosferu bala? Nedovoljno? Pridružite nam se na sledećem!

(photo by sanjarenja56)
[ Ples ] 11 Jun, 2009 06:11

Sutra će se održati 40. jubilarni, Veliki beogradski bal, praznik plesa. Na prethodnom balu nastupili su svetski šampioni u standardu, Paolo Bosko i Silvija Piton (na slici), ostavivši sve gledaoce bez daha, u neverici da ne lete, da ne dodiruju pod, da su stvarni...Praznik za oči bili su šampionski plesni parovi studija "Natalija i Ivica". A znate ko je glavni gost, kako uvek na pozivnici piše? Vi i Vaš plesni partner. Balovi su pre svega zadovoljstvo učesnika, u pokretu, igri, druženju.
Već 23 godine plesni studio "Natalija i Ivica" uvodi generacije mladih i onih koji se osećaju mladima u čarobni svet plesa u kome naučimo da vladamo svojim telom i da nam ono pruži mnogo radosti kroz pokret koji prati muziku. Mnogo je prijateljstava ovde nastalo, ljubavi se rodilo, brakova sklopljeno. Ko je jednom naučio da pleše, svuda i u svakoj društvenoj prilici uživaće i prirediće radost drugima.  Radujem se balu i posle, dok dođem k sebi od utisaka, sledi izveštaj.

(photo by sanjarenja56)

[ Ples ] 02 Avgust, 2008 20:36

 

 

 

Objavljujem drugi post ovog dana, jer sam srećna! Upravo se porodila mlada dama koju sam dovela na ples, upoznasmo je tu s partnerom, brzo pade ljubav, venčaše se , otplesaše mladenački valcer veoma stručno, i danas dobili sinčića! Naša plesna škola slavi, ovo je pedeseti brak sklopljen u školi i  meni najslađa beba, jer sam za nju direktno "kriva". I ko još može reći da ples nije zdrav za natalitet??

Častim ,molim da se poslužite pićem i sladoledom!