[ Generalna ] 29 Jun, 2009 09:36

Zašto se burma nosi na domalom (4) prstu ?
Palac predstavlja vaše roditelje..
Kažiprst - vašu braću i sestre..
Srednji prst ste vi sami..
Domali prst je suprug(a)..
Mali prst su vaša deca..
Sada spojite prste leve i desne ruke, a srednje prste uvucite nazad.

prsti

Pokušajte prvo da odvojite samo palčeve .. Može? Naravno! Vaši roditelji su vaš oslonac u životu, ali vi uvek možete da  živite odvojeno od njih..
Sada isto pokušajte sa kažiprstima ! I vaša braća i sestre, ma koliko vam bili dragi, zasnovaće sopstvene porodice i živeće daleko od vas..
A kako ide sa malim prstima ? Da, i vaša deca će se jednog dana odvojiti od vas, i živeće odvojeno..
A SAD PROBAJTE DA ODVOJITE SAMO DOMALE PRSTE !!
Je li vam sada jasno zašto burma ide baš na taj prst!?

[ Generalna ] 05 Jun, 2009 09:30
Danas ponavljam male astrološke napomene koje sam dala na početku svog blogovanja. Reći ću ukratko ono lepo što znam o 12 znakova  Zodijaka. Dogovor da preskočim sve loše, jer to nije tema današnjeg posta, a neće biti ni budućih. Matematički, znak je nekih 25 % karaktera, podznak sledećih 25%, a lični raspored planeta
daje 50% boje svakom karakteru. Sledi ono najlepše za vaših 25%!
Jarac: Muškarac ima najlepši, najzavodljiviji pogled (dokaz su Kevin Kostner i Mek Gibson), stabilan  je i pouzdan, a dama uz te osobine još i izgleda mnogo mlađa nego što jeste – na čemu joj svi zavide.
Vodolija: Brzo misli i radi, uvek u letu, nema vremena  za  sitnice. Od svih životnih uloga najbolje se snalazi kao  prijatelj.
Riba: I muškarac (kao Brus Vilis) i dama su šarmantni, senzibilni, senzualni, romantični, sa darom za sve umetnosti. Ako vam je  suparnica žena riba, odstupite, jer ona pobeđuje u svim pitanjima srca!
Ovan: Prodoran, uvek napred, najbolji udvarač koji  će vam  skinuti sve zvezde s neba. Dama u znaku ovna  može i ume sve sama, sada i odmah.
Bik: Šarmer koji uvek ume da zaradi, veselo mnogo  potroši i pored toga uvek mnogo ima. Dama koja  želi pouzdanog  partnera koji će joj dati materijalnu sigurnost, bira bika. A dama bik ima uvek pune zalihe svega, stabilna, čvrsto na zemlji, šarmantna (primer je Odri Hepbern).
Blizanci: Maštoviti, veseli, druželjubivi, srećkovići, centar su svih veselih dešavanja. To što vam se čini da uvek kasne, nije tačno, njih su uvek drugi zadržali. Ko želi da ima pet raznih žena u jednoj, oženiće ženu  blizanca. Koja želi više talentovanih muškaraca u jednom, udaje se za blizanca.
Rak: Najbolja supruga, majka i kuvarica je račica. Najnežniji  muž i otac je rak. Veoma osetljivi, emotivni, senzibilni, poželjni…
Lav: Voli sjaj, glamur, događanja, rođeni je vođa, nikad mu ništa nije teško. Muškarac lav uvek je okružen sa više lavica, nije naročito veran, a lavica požrtvovano čini sve da njena porodica  i prijatelji dobiju samo ono najbolje.
Devica: Pedantna, pouzdana, stabilna, osnova je svakog  dobro urađenog posla. Iako je s obe noge čvrsto na zemlji, romantična je i uvek pamti lepe uspomene, naprimer prvu ljubav. Jedan od lepših primera je Kianu Rivz.
Vaga: Njeni zakoni su sklad, lepota i pravda. Sporo se odlučuje jer nijedan sud neće izreći niti korak napraviti dok ne odmeri sigurno da li je ispravan. Gospodo, kada se okrenete za damom kojoj sjajno stoje pantalone,pitajte  je da li je vaga! Ona sve najlepše nosi i ume da odabere prave kombinacije.
Škorpija: Takvih ljubavnika nema u Zodijaku! Kraljevi i kraljice seksa, najjače veze imaju kad se sastave dve škorpije. Svi su im otvorena knjiga, a oni sami svima ostaju tajna. Lepa škorpija je Džodi Foster.
Strelac: Najrazumniji od svih vatrenih znakova, spadaju u srećkoviće kojima uglavnom sve lako ide od ruke.

[ Generalna ] 25 April, 2009 15:22

Da zamislimo da je olimpijada? Može? Na blogerskoj olimpijadi suci dodelili medalje prema zaslugama. Muzika, himne molim! Mažoretkinje, pauza! Krećemo s dodelom medalja:
Domacica-medalja za dobronamernost i širenje lepote na blogu

Voja- medalja za humor

anam- medalja za originalnost

pričalica- za iskrenu želju da svima pomogne

Patos - za pozitivnu stvaralačku energiju

Casper- za lepotu ispod duge

Krilaandjela- za anđeoske ode ljubavi

mandrak72- za najlepše priče

Suky- medalja Milenskog reda

Grlici Oskar-medalja

Talas- za najbrže napredovanje na blogu

[ Generalna ] 05 Mart, 2009 16:55

Nakon odličnog teksta Jasne Kamatović o SEKI, svetskoj ekonomskoj krizi, meni je došlo samo da se sećam...pa prisećam...i opet sećam lepih godina. Zato dajem prilog za diskusiju.

[ Generalna ] 07 Februar, 2009 13:54

Koliko lica vidite na ovoj slici? Testirajte svoju inteligenciju!


Ko vidi 0-5= idiot (takvih ovde nema)
Ko vidi 6-7= glup
Ko vidi 8-9 =normalan
Ko vidi 10-11=visoko normalan
Ko vidi 12-13 lica= genijalan