[ Rođendani ] 08 Jun, 2010 13:01

Ko li to nama danas slavi rođendan? Omiljeni bloger koji se potpisuje kao
suncokret
a koji toliko retko svraća ovde, da pobriše suzice za njim, da podseti novije blogere kako se pišu divni postovi o ljubavi, životu, i kako se prave zavitlancije s merom. Nedostaješ ovde, Baladaševiću! Baš. Umesih ti tortu, duni svećice i vraćaj se ovamo!

Primetićete da se čestitka nije menjala od 2009, kao ni učestalost njegovih svraćanja na blog...

[ Generalna ] 07 Jun, 2010 12:43
Ima dosta polemike oko odvajanja i neodvajanja pušača i nepušača. Pošto sam nepušač, i znam o uticaju pušenja podosta, mogla bih na tu temu pričati mnogo. Ali to ću sada preskočiti, samo ću vam pokazati kakvo sam rešenje našla.
[ Humor ] 03 Jun, 2010 08:14
Indijanac upita svoga oca, plemenskog poglavicu i vrača: "Tata, zašto mi imamo tako dugačka imena, a belci tako kratka kao na pr. Bill , Tex li Sam?" Otac mu odgovori: "Vidiš sine, naša su imena simboli, znakovi, smisao,  koji se prenose iz generacije u generaciju, i pokazuju lepotu naše kulture. Ujedno pokazuju kako smo  bez obzira na progonstva preživeli. Naprimer, tvojoj je sestri ime - Mali romantični mesec iznad jezera, jer je one noći kada se rodila upravo taj prekrasni odsjaj bio u jezeru. Onda je tu tvoj brat, Veliki beli konj, koji galopira kroz preriju, koju vidiš iz našeg logora, što predstavlja našu sposobnost preživljavanja i životnu silu naših ljudi. Veoma je jednostavno i razumljivo. Imaš li još koje pitanje, Mali puknuti kondome Made in China ?"
indijanac
[ Humor ] 02 Jun, 2010 09:15

Halo…? Halo…? HALO…? Molim vas glasnije govorite, ništa vas ne čujem… [mala pauza] Ma šalim se, ovo je telefonska sekretarica, ostavite poruku posle zvučnog signala.


Zdravo, ovde Jovan. Ako ste iz PTT-a, ja sam vam platio račun. Ako ste moji roditelji, molim vas pošaljite mi novac. Ako ste moj sponzor, niste u mene uložili dovoljno novca. Ako ste moji prijatelji, dugujete mi novac. Ako si devojka, ne brini, imam gomilu para.

A) Držimo predavanje na seminaru. B) Otišli smo na pivo. Jedno od ovo dvoje je pravi razlog zašto vam se ne možemo sada javiti. Ostavite ime i broj telefona.

Zdravo. Sad ti reci nešto.


Zdravo. Nisam kod kuće trenutno ali moja telefonska sekretarica jeste, pa se udvaraj njoj. Sačekaj signal.

Zdravo. Ja sam Dejanova telefonska sekretarica. Šta si ti?


Zdravo. Jovanova telefonska sekretarica je pokvarena. Ovde Jovanov frižider. Molim vas govorite sporo da zapišem vašu poruku a zatim ću je zakačiti za sebe!

Zdravo. Ovde Saškina Mikrotalasna pećnica. Telefonska sekretarica se spanđala sa trakom pa sam ja zauzeta preuzimanjem poruka. Ako hoćete da vam nešto skuvam dok ostavljate poruku, samo prinesite klopu slušalici!

Dobar Dan. Vi razgovarate sa mašinom. Sposobna sam da primam poruke. Mojim vlasnicima nisu potrebne usluge tepih servisa, pranje prozora, sređivanje frizure, čuvanje dece, niti fotografisanje. Moji vlasnici daju dobrovoljne priloge preko svog preduzeća. Ako ste još uvek na vezi, ostavite vašu poruku posle signala.

Ovo nije telefonska sekretarica - ovo je telepatska mašina za snimanje misli. Posle zvučnog tona mislite na svoje ime, razlog zbog koga zovete i mislite na broj telefona na koji mogu da vas dobijem. Zatim će moj vlasnik misliti da vam uzvrati poziv.

Zdravo, ja sam verovatno kod kuće, ovim samo pokušavam da izbegnem nekoga ko mi se ne dopada. Ostavite poruku, i ako vam se ne javim - ONDA STE TO VI.

Zdravo, ovde Milo. Žao mi je što ne mogu da se lično javim na telefon. Ostavite poruku i onda obavezno čekajte kraj telefona dok se ja vratim i dok vam se javim.

Dobar Dan. Ako ste lopov, onda smo verovatno kod kuće i podmazujemo oružje i zbog toga ne možemo da dignemo slušalicu. Ako niste lopov, onda verovatno nismo kod kuće. Ostavite poruku.


Vi ste sve više i više umorni. Vaši kapci postaju teži. Osećate se pospano. Postepeno gubite volju i sposobnost da se oduprete sugestijama. Kada budete čuli zvučni signal osetićete neodoljivu potrebu da ostavite vaše ime, broj telefona i poruku.

Kakvu poruku pandur ostavlja na svojoj telefonskoj sekretarici? Ostavite poruku posle zvuka pištaljke! Imate pravo na ličnog advokata. Imate pravo da ćutite. Sve što kažete može i biće iskorišćeno sa naše strane.
tel.sek.
[ Humor ] 01 Jun, 2010 15:13
Igraju žmurke Ajnštajn, Njutn i Paskal. Ajnštajn traži, a Njutn i Paskal se kriju. Paskal ode iza drveta, a Njutn se pomeri na metar od Ajnštajna, napravi kredom kvadrat i stane u njega.
Kaže Ajnštajn, kad je završio sa brojanjem: „Vidim te, Njutne!”.
A ovaj će: „To nisam ja!”
Ajnštajn će njemu: „Njutne, pa to si ti, kako nisi?”
Njutn:"Ne, ne... Njutn po metru kvadratnom je Paskal"

«Prethodni   1 2 3 4 5