Za skoro dve godine blogovanja pisala sam baš mnogo postova. Dobila sam hiljade komentara. Neki prastari komentari su mi posebno dragi. 
Drugi put izdvojiću novije kometare.

4.2.2008. Neka si počela. Vidim da smo te inspirirali. Evo, stavljam te u favorite s ostalim društvom. Kako može biti loš blog nekoga tko sve gleda ovako ružičasto (kao što se vidi po blogu)... i još orhideje... I sve to uz valcer! A jesam se uskontala... Sretno! (blogamimoga)
8.2.2008. Evo i mene. Dobrodošla u blogosferu ! Sunce te grijalo Vitar te nosio More te ladilo Lišće te milovalo Zemlja te prizemljila (pedesetplus).
15.2.2008. Ples jeste najlepse spajanje dva tela i dva duha...kao vodjenje ljubavi. I hvala Bogu da neko jos razume: Nista nije nase, nista ne posedujemo, nemamo prava da bilo sta zadrzimo...jedino je to talasasto osecanje ljubavi nesto sto ce nas pratiti kroz citav zivot (stepskivuk). 
29.2. 2008.Možda nećemo svi zadužiti ceo svet, ali se slažem da svakako imamo neku ulogu u ovom svetu. Možda ćemo pomoći nekom drugom da on zaduži svet, tako što ćemo mu dati ideju, podržati ga... Verujem da je svako sa razlogom poslat na ovaj svet i zato treba da bude zahvalan i da uživa. Svidja mi se ovaj tvoj post! (glumac)
slika
29.2.2008. Волео би плесом поклонити своја осећања, Волео би ћутањем и очима све да ти кажем, Волео би да се сви разуму, Волео би све оне танке нити пријатељства спојити у вечност, Волео би да човек воли заувек човека (krilaandjela)

29.2.2008.Voli i bices voljen, pomozi i pomoci ce ti, ljubi i budi ljubljen... Daruj drugima sve sto mozes i sreca ce sama doci.... (Bealiever)
slika
4.3.2008.cestitke od sveg srca, dovukoh se ovako umorna do kompjutera i imam sta da vidim...bas mi je ovo ulepsalo dan! To da je domacica kralj ovog sajta, i da smo mi sjajno drustvo vec je dobro poznato, sad znas da i ti svojim plemenitim, blistavim bicem ulepsavas citavu atmosferu...hvala sto si tu! ljubim :** (tuzna)
9.3.2008. Sve što bih rekao bio bi bled otisak mojih misli trenutno, u ovo nedeljno prepodne. Kako se lako igraš sa najnežnijim osećanjima tebi nepoznatog blogera... Ne volem kad me neko ne poznaje, a tako me dobro zna. Zbunjen sam, počastvovan i radostan. Hvala! (dok se ne odužim, jel' te...) (Baladašević)
10.3.2008. Pa ja sam od prvog dana sumnj'o da si ti "naša", a sve se više otkrivaš :) Sad se još više radujem da ćeš me sresti u današnjem postu ;) I nek zatreperi roj tamburica, nek' Dunav sedef odranja.... (Baladašević)
17.3.2008. Pa ti znaš da ja sve znam. I da sam svim srcetom laloškim, a ono nije malo, navijao za tebe. Je l' plešemo pobednički valcer u mladom žitu? (Baladašević)
18.3.2008. Da si se barem JEDARED setila mene tamo u toj mrskoj mi zemlji (jako je ne volem) pa ajde de... A ja te i dalje... A sutra ću biti u tvojoj firmi, možda se i mimoiđemo, eee. Ma baš me briga, ja te volem, a ti se ljuti. Pa ko može duže ;)
17.3.2008. Dobrodošla nazad, u svoje malo carstvo sa neopranim sudovima i rasparenim čarapama i u ovaj kutak planete koji osvežavaš svojim prisustvom. I u moje ime sledeći put zahvali Nemcima i Hajdelbergu što ipak misle da je medicina znanje bez granica. Prijatno!** (domacica)
23.3.2008. Сањарење56 -Имаш среће то је евидентно и два јака крила. И рећи ћу ти још нешто што извире из твог бића а препознаје се и осећа у ваздуху доказује вољу и упорност ка вечним истинама којих нисмо свесни а налазе се у нама. Све оне расту у облике и обрисе наших илузија, матерјализују се кроз наше миле погледе, преплићу топлим уснама купају срца мирисним титрајима додира и онда је све могуће у времену које нас награди чекањем нових ближих и топлијих свитања, а ти си имала два велика и највећа. Није плес случајно у нашим срцима свратио и код њега који је са тобом заплесао остао. (krilaandjela)

23.3.2008. Ovom komadiću nama poznatog svijeta jedino nedostaje ljubav, svega ostaloga ima i više nego mu treba. Kada se ljubav i dobro potraži u sebi počinje bolji svijet. Lijepo vas pozdravljam i želim vam svako dobro.(dražeN:)
25.3.2008. Divan tekst. Blog je stvarno divno mesto. Mislim da su ovi ljudi koje sam ovde upoznao predivni i da je šteta što nam se putevi nisu ukrstili. A i da jesu pitanje je da li bi se družili, jer često sudimo o ljudima po prvom utisku, pre nego što ih stvarno upoznamo, ne dajemo im priliku da se prikažu u pravom svetlu. Zato je blog idealan. Iz dana u dan otkrivamo ono što nam se kod nekog svidja bez ikakvih predrasuda. P.S. Veoma mi je drago zbog tebe i tvoje blogsestre :) (glumac)
25.3.2008.Ma, ajd sad, svi smo znali da ste vas dve u pitanju. Hocu reci, ta sestrinska veza je ocita!!! :)) Bas mi je drago da i virtuelno razumevanje moze da bude stvarno razumevanje. I ja imam muza koji mi govori isto sto i tebi tvoji sinovi. A, stvarno ste se prepoznale odmah?? (Pinokio)
25.3.2008. Lijepo te je vidjeti sretnu na blogu. Tvoja dobrota se ne da sakriti. Dolazeći ovamo, nalazim nove drage ljude, zato ću i ja tebi zahvaliti. Veliki pozdrav tebi i svima dobre volje (milord55)