Avionske kompanije povremeno pokušavaju da učine upozorenja, koja se stalno ponavljaju, interesantnijima. Evo nekoliko takvih natpisa:
- Možda postoji 50 načina da napustite ženu, ali postoje samo četiri izlaza iz ovog aviona.
- Vaš pojas za spasavanje nalazi se ispod sedišta. U slučaju sletanja na vodu, uzmite ga... sa našim najlepšim željama!
- Na ovom letu nije dozvoljeno pušenje. Ukoliko ne možete da izdržite, zamolite stjuardesu da otvori vrata i pusti vas da izađete na krilo.
- Pušenje nije dozvoljeno. Osobe koje budu primećene da puše biće ljubazno zamoljene da napuste avion.
- Dragi putnici, ovo je kapetan aviona. Dostigli smo visinu za krstarenje, pa možete odvezati vaše pojaseve i slobodno se kretati. Molimo vas samo da ne izlazite iz aviona.
- Ukoliko dođe do pada pritiska, maske sa kiseonikom će automatski ispasti. Stavite ih odmah na lice na način koji pokazuje stjuardesa. Odrasli treba najpre da stave svoje maske, pa tek onda da stave maske deci i osobama koje se ponašaju kao deca.
- Molimo da pri izlasku iz aviona ponesete sve svoje stvari. Sve što ostavite podeliće osoblje aviona. Putnik koji poslednji stigne do vrata ostaje da očisti kabinu.
- Letećemo na 8.000 metara a naš let će trajati dva časa i pedeset minuta. Ponosan sam što u našoj kompaniji rade piloti i stjuardese koji su proglašeni najboljim u struci. Naravno, ni jedan od tih službenika nije na ovom letu.
- Posle ne baš savršenog sletanja: Molimo da ostanete na sedištima dok kapetan Kengur ne odskakuće avion do terminala.

Jedan putnik u avionu krenuo  u  toalet. Kako je muški bio zauzet (a njemu se žurilo) stjuardesa ga uputi u ženski WC, ali ga  upozori da nipošto ne dira dugmeta sa natpisima: MTV 1, MTV 2, PMP i  AVT.

Ne mogavši savladati  svoju radoznalost, on pritisnu dugme MTV 1 - i Mlaz Tople Vode mu zapljusne dupe. Prijatno iznenađen, on  pritisne i dugme MTV 2, a  Mlaz Toplog Vazduha ga osuši. Nakon toga on pritisne  i dugme PMP - i  Pufna Mirišljavog Pudera ga fino zapraši.

Razmišljajući o tome kako su  ove žene baš razmažene on  pritisnu i dugme AVT i...

Naš putnik se  budi u bolnici i unezvereno gleda oko sebe.

"Gdje je avion? Gdje sam  to  ja?" - zbunjeno pita sestru koja se tu našla.

"Gospodine, Vi ste u  bolnici. U avionu ste pritisnuli dugme AVT  - Automatsko Vađenje Tampona.  Vaša muškost je ispod jastuka!"