[ Humor ] 19 April, 2011 20:28

Koja je razlika između srpske i grčke tragedije?
Za razliku od grčke tragedije, koja je zasnovana na mitu,
srpska je zasnovana na mitu i korupciji!!!

 

[ Susreti ] 18 April, 2011 20:33

Kako se osećam posle promocije knjige "Rumba"?
Uff...pade kamen
kamen
sa srca

srce

i razbi mi nogu...

stopala
Izveštaj će vam objektivnije dati učesnici promocije.

[ Humor ] 18 April, 2011 11:34

Razgovaraju dve prijateljice telefonom: "Možda ću večeras da nešto peglam, možda da nešto čitam ili sređujem frizuru…u stvari ne znam tačno šta ću. A ti?"
"E ja znam tačno šta ću, ali još ne znam s kim ću."

Jedna vrlo lepa žena kucne komšiji na vrata i kaže mu: "Tako imam želju da se provedem, da se napijem, da vodim ljubav cele noći...jeste li zauzeti večeras?"
"Ne!" odgovara komšija sav srećan!
"Znači možete pripaziti mog psa?"

pas 


[ Humor ] 17 April, 2011 13:55

Drugar koji mi redovno šalje lepe priloge poslao mi je link s naslovom: "Najkorisnija strana na internetu". http://www.helponline.pro/internet/ Neki mudri saveti, korisne informacije, lepa putovanja, pomislila sam i otvorila link. A tamo je pisalo:

Kraj Interneta
Stigli ste do poslednje strane na Internetu. Nadamo se da ste uživali. Sada je vreme da isključite računar i izađete napolje.

Šta sve možete da uradite napolju:

* Idite u šetnju. Koristite svoje noge za kretanje po terenu. Inače, to se zove hodanje.
* Ubrzajte korake. Ako preterate, to se onda zove trčanje, apgrejd hodanja ili prosto: prebacivanje težišta s jedne na drugu nogu ali za razliku od hodanja, u jednom trenutku će se obe noge naći u vazduhu, no bez panike.
* Osvrnite se oko sebe. Primetićete baš dobar 3D! Videćete i boje. Neoštećena ljudska grafička karta može da razazna oko 10 miliona nijansi. Inače, reč boja je turskog porekla i odnosi se na farbu.
* Ako je toplo i u blizini imate veću površinu vode, zaplivajte. Plivanje je održavanje na površini vode. Suprotno od plivanja je ronjenje, kretanje ispod površine vode.
* Posetite nekoga koga poznajete.

kompjuter  priroda

 

[ Moje priče ] 16 April, 2011 07:20
U porodici smo svi mačkoljupci. Kanda privlačimo takve, pa su nam i pridošlice u porodicu iz iste fele. Nije onda ni čudo što je moja buduća snajka pre nekoliko godina prišla mački koju je videla ranjenu, krvavu, odbačenu pored puta, kao da ju je auto udario. Snajka se sažalila, prišla da vidi šta se sirotici desilo. Živa? Tako kako je izgledala, malo je bilo verovatno da je živa.  Pružila je ruku da to proveri, i maca je smesta počela da prede! Glasno. Zapanjena, snajka nije verovala svojim ušima. Polumrtva mačka prede! Zar predenje nije znak zadovoljstva mačke? Ova sirotica za takav osećaj nije imala nikakav razlog.
Mačje predenje pokrenulo je lavinu emocija u snajki, pa je pozvala sina i zajedno su odvezli macu kod veterinara. Ovaj se zapanjio što neko donosi ranjenu divljakušu. Dao joj je sve što treba, uz komentar da mačke imaju devet života, potrošiće pet - šest, ali ostaće joj dovoljno da preživi.
Snajka je negovala ranjenicu, slomljenog čela i nosa, koja nije mogla ni da jede ni da pije. Kako ju je pojila i hranila, samo ona zna. Na kapaljku,  kao bebu. Sledilo je još veće iznenađenje kad ju je prvi put okupala. Nikakve prljavštine, maca se sama očistila od svega! Navikla brzo na novu sredinu, higijenske potrebe bez greške izvršavala, i ubrzo postade jasno da je maca bila kućna, vaspitana, mekane dlake stvorene za maženje. Jedno oko ostade zauvek izgubljeno, na drugo je nazirala obrise, i s toliko vida se snalazila po kući. Čak umela i sredinu da promeni, a  ipak se brzo navikne na novu. Kad je snajka ušla u  porodicu, kao „miraz“ donela je i nežnu crnobelu mazuljicu. Suvišno je reći da je postala opšta mezimica.
Šta bi bilo da nije umela da prede u pravom trenutku?
macka