Danas ponavljam male astrološke napomene koje sam dala na početku svog blogovanja. Reći ću ukratko ono lepo što znam o 12 znakova  Zodijaka. Dogovor da preskočim sve loše, jer to nije tema današnjeg posta, a neće biti ni budućih. Matematički, znak je nekih 25 % karaktera, podznak sledećih 25%, a lični raspored planeta
daje 50% boje svakom karakteru. Sledi ono najlepše za vaših 25%!
Jarac: Muškarac ima najlepši, najzavodljiviji pogled (dokaz su Kevin Kostner i Mek Gibson), stabilan  je i pouzdan, a dama uz te osobine još i izgleda mnogo mlađa nego što jeste – na čemu joj svi zavide.
Vodolija: Brzo misli i radi, uvek u letu, nema vremena  za  sitnice. Od svih životnih uloga najbolje se snalazi kao  prijatelj.
Riba: I muškarac (kao Brus Vilis) i dama su šarmantni, senzibilni, senzualni, romantični, sa darom za sve umetnosti. Ako vam je  suparnica žena riba, odstupite, jer ona pobeđuje u svim pitanjima srca!
Ovan: Prodoran, uvek napred, najbolji udvarač koji  će vam  skinuti sve zvezde s neba. Dama u znaku ovna  može i ume sve sama, sada i odmah.
Bik: Šarmer koji uvek ume da zaradi, veselo mnogo  potroši i pored toga uvek mnogo ima. Dama koja  želi pouzdanog  partnera koji će joj dati materijalnu sigurnost, bira bika. A dama bik ima uvek pune zalihe svega, stabilna, čvrsto na zemlji, šarmantna (primer je Odri Hepbern).
Blizanci: Maštoviti, veseli, druželjubivi, srećkovići, centar su svih veselih dešavanja. To što vam se čini da uvek kasne, nije tačno, njih su uvek drugi zadržali. Ko želi da ima pet raznih žena u jednoj, oženiće ženu  blizanca. Koja želi više talentovanih muškaraca u jednom, udaje se za blizanca.
Rak: Najbolja supruga, majka i kuvarica je račica. Najnežniji  muž i otac je rak. Veoma osetljivi, emotivni, senzibilni, poželjni…
Lav: Voli sjaj, glamur, događanja, rođeni je vođa, nikad mu ništa nije teško. Muškarac lav uvek je okružen sa više lavica, nije naročito veran, a lavica požrtvovano čini sve da njena porodica  i prijatelji dobiju samo ono najbolje.
Devica: Pedantna, pouzdana, stabilna, osnova je svakog  dobro urađenog posla. Iako je s obe noge čvrsto na zemlji, romantična je i uvek pamti lepe uspomene, naprimer prvu ljubav. Jedan od lepših primera je Kianu Rivz.
Vaga: Njeni zakoni su sklad, lepota i pravda. Sporo se odlučuje jer nijedan sud neće izreći niti korak napraviti dok ne odmeri sigurno da li je ispravan. Gospodo, kada se okrenete za damom kojoj sjajno stoje pantalone,pitajte  je da li je vaga! Ona sve najlepše nosi i ume da odabere prave kombinacije.
Škorpija: Takvih ljubavnika nema u Zodijaku! Kraljevi i kraljice seksa, najjače veze imaju kad se sastave dve škorpije. Svi su im otvorena knjiga, a oni sami svima ostaju tajna. Lepa škorpija je Džodi Foster.
Strelac: Najrazumniji od svih vatrenih znakova, spadaju u srećkoviće kojima uglavnom sve lako ide od ruke.