Pokušaću da ne preskočim nikoga ko je ostavio traga na blogu u 2011., otprilike redom pojavljivanja ovde. Nastavljam blog analizu.
 
Roksana se silovito nametnula blogu temama o jakim ženama i dubokim pesmama. Njeni su se sadržajni komentari očekivali kao dragocenosti. Povremeno bi se zagubila pa se onda vraćala u punom sjaju. Roksanin post godine? „Carica Sisi“, ako se ja pitam.
Gasstrocity
je obeležio blog prelepim pričama koje se ne mogu imitirati, redovno začinjenim gastronomskim svečanostima. Završio je seriju posle godine dana blogovanja i presvukao se u odelo alcocity, s namerom da nas upozna sa istorijom pića.
Nesudjena
je povremeno nestajala, a onda izranjala u plavičastoj haljini od strastvenih stihova. Noćne ptice su imale zadovoljstvo da s njom ćaskaju o raznim temama. Podrazumeva se da je takav raskošan talenat krunisao svoje pisanje učešćem u knjizi „Ulicama Blogograda“.
Misha
je ostao veran sebi birajući intrigantne teme gde je mogao da razvije široku diskusiju. Uvek je uspevao i da okupi društvo uz zemlje i sveta na svom blogu.
Cicilly
bi se čas setila da ima svoj blog, čas zaboravljala, pa je onda rešila da ga presvuče i osveži (što joj je omiljena zabava) i onda da se posveti ozbiljnijem pisanju. Da je pisac na kojeg treba računati, dokazala je učešćem u knjizi „Ulicama Blogograda“.
Vesela,
kuma Blogograda, svoj je široki osmeh štedljivo darivala, ne pojavljujući se na blogu koliko bismo želeli, ali bi to onda nadoknadila lepim pesmama ili izveštajem s puta. Ona je reči pretočila u dela, posećujući  naše istureno odeljenje bloga u Temišvaru 
Mesecina
je mnogo više razmišljala nego što bi njena lepa glavica trebala, ponekad bojeći pomalo depresivnim mislima svoja pitanja o smislu. Nestajala bi na duže, pa bi se raskošno vratila, uvek se iznova čudeći  što joj se svi obraduju. Barselona je bila njen uspeh godine.
Behappy
je  takođe zasluženo uživala u Barseloni. Opravdavala svoj nadimak nasmejanim postovima, ali je umela široko da razmišlja o ljubavi ili da zamišlja neke priče koje nije doživela. Vredno pišući, postigla je da bude pisac bloger iz Temišvara  u knjizi „Ulicama Blogograda“.
Nastaviće se...