Pokušaću da ne preskočim nikoga ko je ostavio traga na blogu u 2011, otprilike redom pojavljivanja ovde. Nastavljam blog analizu.
Casper je bdila nad blogom njenim mudrim i dubokoljudskim komentarima i kad nije pisala, a konačno se rešila da nastavi svoja čarobna putovanja. Pohvaliću se da sam konačno uživo upoznala  našu Andželinu Džoli. Ostali će je upoznati na promociji knjige "Ulicama Blogograda" koju nismo mogli zamisliti bez nje!
Suky je zaista bio vredan ove godine. Postao je i zvanično pesnik, član jednog ozbiljnog književnog kluba, dizajnirao je moju drugu knjigu (kao i prvu), preuzeo je ogroman posao koordinacije blogera, sakupljanja radova i dizajna jedinstvene knjige „Ulicama Blogograda“  što ga je iscrpilo toliko da je jedva stizao da napiše nešto za svoju dušu. Sreća da je ranije mnogo pisao pa ima odakle da izvuče post u svako doba.
Mira kuglof je nastavila lep posao promovisanja izuzetnog kolača, kuglofa, naučivši nas sve novim receptima i redovno nas obaveštavajući o svim manifestacijama u vezi kuglofa - iako joj ova godina porodično nije bila nimalo naklonjena.
Pricalica je bila jako vredna radeći na duhovnom uzdizanju blogera. Objavila je dve knjige „Jezerska princeza“ i „Sve u pričama biva“, a promocija je bila mali blogerski praznik. Povremeno nas je prijatno iznenađivala pesmama u kategoriji „Iskoraci“ za koje se nadam da će dobiti i korice.
Unajedina
je ostala naš mali remorker koji vuče daleko veće brodove. Prijemom u književni klub i poprilično redovnim učešćem u njegovom radu doprinela je raznovrsnosti književne scene. Naš mali vrabac je postao Bambi na balu,  na zadovoljstvo drugih prisutnih. Zbog ostvarivanja stare želje, posla, manje je redovna na blogu, ali neredovnost nadoknađuje kvalitetom postova. Naravno, zastupljena je u knjizi  "Ulicama Blogograda".
Didiland
je  imala inspirativne uspone i padove,  zatim je serijom jako lepih priča razgalila blog, ali je privremeno odustala nakon nekih neslaganja. Suviše jaka da bi lako odustajala, očekuje se da se vrati u velikom stilu.
 Nastaviće se...